Categorieën
Niet gecategoriseerd

4 april 2022, het wordt een onrustig dagje lieverds!

Qua weer sws! Zelfs Sam vind dit weer helemaal niks. Alhoewel de kou wel uit de lucht is, die snijdende kouwe wind, je weet wel, die is weg. Vervangen door de regen, Rijkswaterstaat zal wel blij zijn, of juist niet? Tis lastig je angstporno uit te dragen als het pijpenstelen regent.

De laptop van hunter, hebben jullie er al van gehoord? 2 jaar heeft het geduurd voor MSM er echt niet meer omheen kon. Zelfs hier in ons k*tlandje sijpelt nu wat door over zijn onberispelijke gedrag in Oekraïne? en China?. De billen van meisjes van 12 tot 14 jaar oud gebruiken om coke vanaf te snuiven is toch heel normaal? Die verhalen waren 2 jaar geleden al bekend maar zorgvuldig onder de pet gehouden door onze onafhankelijke journalistiek. Persoonlijk snap ik niet zo goed waarom ze het onder de pet houden, ik ben ervan overtuigd dat het klootjesvolk het toch wel pikt, te bang om te verliezen wat ze denken te hebben.

Birthing People, zo noemen zwarte liberalen blanke moeders. Blanke moeders moeders noemen is nl niet genderneutraal. Zwarte moeders zijn wel moeders, en vooruit hispanics ook. Walt Disney begroet blanke kinderen niet meer met “Hello boys and girls” das niet genderneutraal. Vinden mensen het gek dat Orban weer gekozen is in Hongarije?

De BRIC landen zijn er helemaal klaar voor, ze lachen om de grote bek van het westen. Gisteren heeft Duitsland toegegeven aan de eis van poetin om in roebels te betalen. Wel via een slim omweggetje, een filiaal van de Gazprombank in Zwitserland fasciliteert hierin. Die bank valt gelukkig niet onder de embargo’s die tegen zogenaamd alle Russische banken zijn ingesteld, dat is dan wel weer fijn voor Duitsland!

Het is gewoon teveel! Je kan het mensen niet kwalijk nemen. De gekte die over de wereld heen wordt gestrooid is van zo’n groteske omvang dat je je er wel van moet afsluiten om door te kunnen gaan. Het maakt niet uit of je wakker bent of schaap, gemanipuleerd wordt je. Van 3D naar 5D is net zo’n sprookje als dat markie het goed met ons voor heeft. Er komt geen savior, we zullen het zelf moeten doen.

2 onrustige maanden, dat durf ik wel te voorspellen. Een aankondiging van de ecb om de rente te verhogen deze week lijkt mij een goede start. Ipv van klaasje knot(sgek) op de Dam aan de schandpaal te hangen zullen we zijn uitgestreken smoel horen verkondigen dat poetin de schuldige is. Niet de 30 miljard per maand aan bijgedrukte euries zorgen voor inflatie maar de Russische beer is de boosdoener. Wakkere en schapen zullen op hun favoriete social media kanalen kond doen van hun ongenoegen maar nestelen zich daarentegen nog wat dieper in het systeem. Profiterend van de cadeautjes van dit kabinet blijven we ons schikken naar wat de elite van ons vraagt. We blijven ons werk doen, omdat we nou eenmaal wel moeten, en zo blijven we het monster voeden. Waarom stappen niet meer mensen eruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *