Categorieën
Niet gecategoriseerd

3 april 2022, ik zou vandaag veel gaan schrijven lieverds maar het is er niet van gekomen, sorry.

Niet alleen alles om me heen maar ook ik sta op een keerpunt. Ik voel dat er verandering in de lucht zit maar kan het nog niet duiden. Volgens mij gaat morgen weer een hoop stof doen opwaaien, 4 april is sws een onvergetelijke dag omdat Renske dan jarig is, gefeliciteerd!!!

2 jaar als mafkees gezien worden heeft zijn sporen achtergelaten. Ik pas niet meer in deze wereld. Gisteren weer zoiets mafs mee gemaakt maar ik moet het nog verwerken. De mens is ver afgedwaald van waar we ooit zijn geweest, wat een ramp.

En toch wil ik niet opgeven, das te makkelijk. We zijn als mens veel meer dan de lege omhulsels die ons verteld is dat we zijn. Hoe moeten we die ommezwaai maken dat is wat me zo bezig houd. Met mijn instinctieve drang om in de aanval te gaan kom ik er niet. Oooooohhh 54 en dan nog zo dom. Ik ga er ff een nachie over slapen. Wie weet helpt het, fijne avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *