Categorieën
Geen categorie

11 maart 2022, kippies kids!

Ze zijn er! 5 dames die, gisteren, luid protesterend hun nieuwe hok betraden. Nou moet ik bekennen dat het hok niet echt nieuw is maar voor de dames wel. Ik hoop maar dat ze blij zijn en eieren gaan leggen…

Naast kippies voor een vers eitje liggen er nu twee kazen te rijpen, hebben we een paar balen graan in de bestelling staan en ligt de kelder vol met bonen. De schaapjes verderop hebben volop lammeren (lekker man) en zelfs in de tuin wordt gewerkt aan verse groenten deze zomer. Als je dan een crisis in wordt geduwd kan je je er maar beter een beetje op voorbereiden.

Sam vind de kippies verdomd interessant, hij loopt nu al te dralen dattie weer naar buiten wil en dat doettie nooit. Hij ligt altijd rustig te wachten tot ik klaar ben met mijn stukkie, vraagt alleen af en toe om een aai of deelt een lik uit, that’s it. Maar nu staat tie voor de deur en kijkt mij af en toe smekend aan, kom laten we naar buiten gaan, er zijn kippies!

Misschien dat ik binnenkort wat hulp nodig heb om deze stukkies te blijven schrijven. WordPress wil dat ik mijn abonnement verleng. 2 jaar geleden heb ik hem afgesloten, niet verwachtend dat ik het zolang zou volhouden, maar kijk hoever we al zijn! Nu komt er vanwege het niet meer meedoen weinig geld op mijn rekening, is er iemand is die dit leest met een oplossing? Dat ik hem ergens anders parkeer of zoiets.

Digitaal geld, dat gaat nog een dingetje worden. Veel dingen die je dagelijks gebruikt zijn niet meer cash te betalen. Als het aan de eu ligt wordt dat concept nog wat verder doorgevoerd. Dat doen ze om het ons gemakkelijker te maken, een digitale id met daaraan gekoppeld je digitale portemonnee, daar weer aan gekoppeld je vaccinatiestatus en je social credits, fijn!

Daar aan mee doen is in mijn ogen geen optie. Ook niet voor even. Verdomme wat is Sam zenuwachtig, hij moet en zal naar zijn vriendinnetjes. Nou laat ik dan maar opschieten. Het wordt weer een mooie dag lieverds! Geniet ervan😘

5 reacties op “11 maart 2022, kippies kids!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *