Categorieën
Geen categorie

12 maart 2022, heb ik met mijn stomme kop beloofd iemand te helpen verhuizen vandaag kids.

Was het stiekem vergeten maar Bert niet… Loop ik weer de hele dag met de troep van een ander te sjouwen. Das zo fijn als je dakloos bent, weinig troep! Althans niet mijn eigen troep, man wat is er een hoop troep in de wereld. En wat komt er, elke dag weer, een hoop troep bij.

Zo heb ik afgelopen week mijn garderobe wat aangevuld. Een vest en een trui, kosten €6. Nu moet ik wel wat weg gaan gooien, het kan niet zo zijn dat dit toegevoegd wordt aan wat er al is. Want dan krijg ik teveel troep en dat moet je dan maar weer meezeulen als het erop aankomt. Het goeie is! In al mijn 3 truien zitten gaten en van mijn 2 vesten doen de ritsen het niet meer dus weggooien is geen verboden luxe. Toch gooi ik het niet graag weg. Er zit een verhaal in die ouwe kleren, ze hebben tranen van jullie opgevangen, ze hebben me warm gehouden en dat jarenlang. Het oudste vest is nu 17 jaar oud, dat doet wat met je.

Maar goed, het zonnetje schijnt, we gaan er gewoon voor! Mezelf nuttig maken. Ze komen me zo ophalen. Eerst maar wat eten. Lekker sjouwen met troep van een ander! Ik heb er zin an:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *