Categorieën
Geen categorie

10 maart 2022, de man die 2 weken geleden een varkenshart kreeg geïmplanteerd is dood kids!

Gelukkig maar, want waar gaat dit over? Je hart laten omwisselen door een varkenshart, wat een triestheid! 200.000 jaar lopen we nu op deze aardkloot en dat is waar we zijn uitgekomen. Dat we ons heiligste der heiligste laten vervangen door iets van een varken, we snappen echt niets van het leven.

Wali is vanuit Canada naar de Oekraïne gevlogen! Ik denk dat Poetin peultjes schijt. Wali gaat er vechten voor zijn zoon, volgens de krantenkoppen is hij 1 van de beste sluipschutters ter wereld. Vanuit Canada gaat hij strijden voor de vrijheid, zijn vrijheid, de vrijheid van zijn zoon, onze vrijheid, de westerse vrijheid.

De westerse vrijheid is superieur aan oosterse, Afrikaanse, zuid Amerikaanse of inheemse vrijheid. Of het nu gaat om Venezuela, Syrië, het Libië van Kadafi of de Aboriginals in Australië, alles en iedereen moet zich conformeren aan onze vrijheid, zo niet? Dan sturen we Wali’s op je af.

Ik voel me al 2 jaar niet vrij in deze samenleving. Al 2 jaar wordt ik gecensureerd omdat ik het niet eens ben met het narratief. Steeds verder voel ik mij verwijderd van deze samenleving. Of het nu gaat over digitale id’s, de Oekraïne, covid, ‘democratie’ of de onschuld van marco b. ik vertrouw het voor geen meter. Nee dat zeg ik verkeerd, het heeft niets met vertrouwen te maken, het is beseffen dat het allemaal leugens zijn. Dat de vrijheid die wij omarmen niets maar dan ook niets met vrijheid te maken heeft. Dat wij geen besef meer hebben van wat vrijheid is, maar het gaat nog verder, dat wij geen besef meer hebben wat het leven is! Begraven worden met een varkenshart ipv je eigen hart, wat een horror…

9 reacties op “10 maart 2022, de man die 2 weken geleden een varkenshart kreeg geïmplanteerd is dood kids!”

Beste Koert,

Het hart op de foto is fake, het geheel is in scene gezet. Zo’n tranplantatie zal nooit werken, omdat massa niet bestaat! Ook dit moet weer de illusie wekken dat we MASSA (vervangbare onderdelen) zijn, terwijl we geconcentreerd LICHT zijn (en we kunnen (tijdelijk) LICHT faken, met KUNST-licht, zoals faken met KUNST-hart, wat nu VARKENS-hart moet worden). Kunst of varken, het gaat NIET werken, zo zit het leven niet in elkaar.

Je hebt kinderspeelgoed, waarbij kinderen vormpjes is de bijpassende gaatjes (met dezelfde vorm) moeten steken. Dwazen die harten van varkens in mensen willen transplanteren zijn te vergelijken met kinderen die hardnekkig de foute vorm in het verkeerde gat willen steken.

belangrijk nieuws. Interview met Minister President loopt mis!!? Hoeveel rimpels heeft een paardenlul?, vroeg de verslaggever aan de Minister President. Ik weet het niet, zei de Minister President. De verslaggever wees met zijn wijsvinger naar het voorhoofd van de Minister President en telde hardop: “1, 2, 3, 4”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *