Categorieën
Geen categorie

6 januari 2022, zou het zover zijn lieverds?

Kheb het al vaker over de beurs gehad, dat de reële economie niets te maken heeft met wat er op wall street gebeurt. Dat het lijkt of het geweldig gaat alleen maar omdat de fed 120.000.000.000.000 (ja das triljard) per maand aan dollars bijdrukt, al maanden, bijna 2 jaar. Dat geld stroomt direct de zakken van de grote beursjongens in, en weet je, in Europa is het met de ecb niet veel beter.

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat wij er nog slechter voor staan. In de US heeft de fed 1 partner, of baas, hoe je het wilt noemen en das de Amerikaanse regering. Das makkelijker onderhandelen als hier bij de ecb met 30 partijen die wat in de melk te brokkelen denken te hebben. Maar dat is voor latere zorg, de gevolgen van wat er plaats gaat vinden zijn in eerste instantie vergelijkbaar, de hele poppenkast stort in.

Wat er nu in Kazachstan gebeurt is pure afleiding. Gecreëerde chaos. Gisteren probeerde ik deze visie uit te dragen op een wappie site en toen werd ik verwijderd. Niets is wat het lijkt, alles wordt gecontroleerd, zeker ook de wappies.

Je leest het nergens maar de beurzen in de VS zijn gisteren met een rotvaart omlaag gedonderd. In Azië vannacht dezelfde rode cijfers. Wat gaan de beurzen vandaag in Europa doen? Het zal niet veel beter zijn. Is dit het begin van het einde? Laten we het hopen.

Gekozen premiers geven aan bewust een deel van de bevolking te willen pesten, op stang te jagen. Er is geen ruimte meer voor begrip of samenleven. Nu heeft de geschiedenis ons geleerd dat de mens geen interesse heeft om voor futiliteiten als samenleven of begrip de straten op te gaan, het enige wat ons, echt, op doet staan is als we geraakt worden in de portemonnee. En dat gaat nu hopelijk gebeuren. All eyes are on Europe, daar zal de strijd zich gaan afspelen. Mocht je nou nog wat geld op de bank hebben staan, misschien is vandaag een goed moment om te proberen er een deel van af te halen. Als het je lukt. Er is namelijk lang niet genoeg cash om al jullie spaarcentjes uit te keren. Koop, als je nog wat over hebt aan digitale waardeloze eurootjes, voedsel of andere nuttige producten als brandstof, een houtkacheltje of dekens die je kunnen helpen de zwartste winter ooit door te komen.

Maar ach wie weet zie ik het weer helemaal fout. Tis de zoveelste x dat ik verwacht dat deze hoax, dit pantomime spel in elkaar gaat donderen. Gelukkig ben ik geen financieel adviseur, of waarzegger, waarschijnlijk zou ik dan allang failliet zijn en dakloos. 🤠

3 reacties op “6 januari 2022, zou het zover zijn lieverds?”

Beste Koert,

Waarom het fake “nieuws” steeds lezen en herhalen? 98% van de media doet dat al, ja zelfs de alternatieve media is een echokamer van slecht nieuws. Koert, jij en ik weten dat er vele mensen zullen sterven ten gevolge van slaafse domheid, niet zelf nadenken en blind vertrouwen in ‘leugenachtige’ politieke wezens (is er ooit een betrouwbaar machtssysteem geweest dan?). Het volgen van de ‘cult’ die van bovenaf wordt gedirigeerd. Het gaat niet lukken uiteindelijk, maar velen gaan het niet navertellen. Niet snappen en accepteren dat vaccines (koeiengif) nog NOOIT een ziekte hebben voorkomen of genezen, maar bedoeld zijn als pathogeen (ze maken je ziek, maar erger ze vergiftigen ons) is al dodelijk in feite. Gif is dodelijk, ook in kleine hoeveelheden, wie dat niet tot zich door laat dringen, zal uiteindelijk het gif, de metale smaak in de mond, voelen opkomen, terwijl hij/zij al stuiptrekkend naar adem hapt. Ja Koert, dit gaat gebeuren met mensen die met gif geinjecteerd worden, vroeg of laat. Het staat geschreven, het is een agenda, een plan en het wordt uitgevoerd.

Ik geef je een bron, een link naar Amanda, ze is dokter, maar dat doet er niet toe, ze brengt de waarheid. En als je eenmaal door de zure appel hebt heengebeten snap je vanzelf wat we (de ontwaakten, standvastigen, en dapperen) kunnen doen om deze ‘genocide’ te overleven. Wie niet wil overleven die neemt nog een gifspuitje extra, draagt nog heel even een auto-toxificatie doekje voor zijn muil, straks niet zeggen dat we je niet hebben gewaarschuwd, want je GAAT DOOD aan zelfverminking vanwege DOOFHEID en DOMHEID. Wie niet luisteren wil moet voelen, en dat gaat gebeuren Koert, jammer dat dit de laatste keer is, want als het gif zijn werk doet, is het te laat, het licht gaat uit, het geluid sterft af, en ‘another one bites the dust’, zou Freddy Mercury zingen (die trouwens ook vergiftigd is met een andere variant van de huidige virus-vaccine-toxine (medicine) narrative).

Zo, je dacht dat MSM slecht nieuws kon brengen, je ziet ik kan het ook, alleen ik ga niet nog meer leugens verkopen en bereid me voor op wat daarna komen gaat. Na deze leugens-o-cide. Je kunt het niet tegenhouden, dus laat los die weerstand tegen de onvermijdelijk overgang (groei gaat altijd gepaard met pijn) in de wetenschap dat zelfs de dood een illusie is. De meesten zijn ook niet bang voor de dood, ze zijn bang om te leven!

Ter voorbereiding, begin gewoon hier:

https://yummy.doctor/video/

Ik weet je hebt gelijk. Maar ik ben een zwakkeling. Steeds hoop ik dat mensen wakker worden, al is het er maar 1. Herhaling is daarin een middel. Loslaten is wat ik moet doen maar mijn evangelische achtergrond zorgt ervoor dat ik blijf preken…
Thx voor de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *