Categorieën
Geen categorie

7 januari 2022, cijfers…. waarom trap ik er elke x weer in kids.

Geen oversterfte in de laatste week kopt het AD. Kunnen jullie je het cijfer van vorige week nog voor de geest halen? 1399, hou die even vast…

De foto’s plaats ik hieronder, kijk er goed naar dan zie je hoe we genaaid worden. Het zijn de foto’s van de afgelopen 3 weken. Er klopt geen reet van. De weken kloppen niet, de cijfers zijn elke x anders, tis 1 grote tyfuszooi. Niets zo manipulatief als cijfers, bah.

Verdomme, ik hou helemaal niet van cijfers. Zo’n Maurice de H. kikt erop maar ik heb er niets mee. Excel snap ik geen reet van, optellen maar vooral aftrekken gaat redelijk goed. wat moet ik hier nou mee? Wat een zwendel wat een gekloot.

Waar komt mijn drang vandaan om te weten wat niet waar is? Het wordt tijd om drastische maatregelen te nemen. Ik moet afstand gaan doen van de smartphone er zit niets anders op. Als ik de waarheid wil vinden dan moet ik hem daar gaan zoeken waar hij ligt. Binnenin.

Maar dat is wel ff een dingetje, dat ding verbind je met meer dan alleen Wordfeud en telegram. Hoe ga ik mijn stukkies schrijven in de ochtend? Dat is mijn grootste zorg.

Laat ik voordat ik weer heel stoer ga roepen dat ik mijn smartphone weg ga doen eerst daar maar eens een oplossing voor zoeken. Het lijkt me wel een geweldige uitdaging. Geen smartphone. Al was het maar voor een paar maanden. Waar zou ik het dan over moeten hebben in mijn stukkies? Als ik me niet meer kan bezighouden met hugoootje of ‘de toestand in de wereld’ (van GBJ Hilterman)?

Ook dat is van latere zorg, laat ik eerst maar eens kijken of ik een oplossing vind voor mijn stukkies. Al moet ik zeggen dat de twijfel nu ik dit zo allemaal opschrijf best toeslaat. Ik denk er wel vaker over hoor, om dat ding, al was het maar voor een paar weken, uit te doen. Kijken wat er dan gebeurt. 50? 60% van mijn tijd zorgt hij toch wel voor vertier, of moet ik zeggen afleiding. Dat laatste besef ik mij steeds meer. Tis tijd voor drastische maatregelen.

Genomen 24 december 2021
Genomen 31 december 2021
Vandaag

6 reacties op “7 januari 2022, cijfers…. waarom trap ik er elke x weer in kids.”

amusement (n.)
1640s, “diversion of attention,” especially in military actions, from French amusement, noun of action from amuser (see amuse).

Amusement is de afleiding waar jij het over hebt. Dus weer een kwartje gevallen, want oorspronkelijk is het een militaire term. MK ultra dus, mind control, net als de Media, Radio, TV, Kranten.

Koert je bent verslaafd, en stoppen met een verslaving geeft altijd bijwerkingen, misselijkheid, koorts, een leeg gevoel. Je kunt een verslaving controleren, een vervangend middel gebruiken, maar ook dat betekent verslaving. Je bent jouw verslaving dan nog niet de baas, maar je bent dan slaaf van een (vervangings)middel, stof, of zelfs idee, of gedachte. Je constateert dat je verslaafd bent aan je ‘smart-phone’, maar ik vermoed dat dat slechts een symptoom is van een dieper liggende verslaving. Het is een ‘leegte’ die niet consistent en permanent gevuld kan worden, en dus steeds nieuwe ‘input’ nodig heeft. We hebben er allemaal last van, in meer of mindere mate. De leegte maakt dat we op zoek gaan naar invulling. En het het aanbieden van die ‘invulling’ is geindustrialiseerd. Het is een verdienmodel geworden. De amusement-industrie, de gifindustrie (pharmaceuten), etc., ze verdienen in de 3D wereld bakken met goud aan onze leegte. Leegte is ook angst. Dus aan angst kun je ook verdienen.

Wat wij ervaren in de 3D wereld, de leegte, de angst, gaat veel dieper, het gaat via 5D tot aan de bron. Eenieder die afgescheiden leeft van de bron voelt de leegte. Dat zou weleens een verklaring kunnen zijn waarom kerken ook de leegte niet meer opvullen, het zijn amusement-hallen geworden in de handen van de industrie. Het is juist dat je binnenin jouzelf de verbinding met de bron moet herstellen, bewustworden dat je 1 bent met de bron, welke ik voor het gemak maar LICHT zal noemen. Om de leegte in jezelf te vullen en laten stralen als licht, kunnen we proberen datgene wat ons verduistert en leegzuigt eerst maar eens buiten onszelf te plaatsen. Hoe meer vuilnis en rottigheid je buiten zet, hoe schoner de binnenkant wordt. Zeem dan de metaforische ramen en laat de zon schijnen op je hart. Dat is in de winter wat moeilijker dan in de zomer, maar het is wel een feit dat je in de winter de zon wel direct gewaarwordt. Zo is het met het LICHT van de bron ook. Heb je eenmaal de connectie met de bron hersteld, dan komt duisternis niet meer binnen, want dan ben je zelf het licht geworden. We zijn allemaal licht, het is een kwestie van focussen. Via Licht komt ook altijd de waarheid binnen. Niet via de duizenden media kanalen, echokamers van de industrie. Waarheid werkt weer bevrijdend, niet jouw, mijn, maar de waarheid!

Neem van mij aan, dat als E=MC² dat dan E/M=C² een kwadraat is oppervlakte van een vierkant voorbeeld lengte x breedte = 3 x 3 = 9 is 3². Dat betekent dat, en nu gaan je hersens even kraken, licht heen x licht (zelfde weg) terug het kwadraat van licht oplevert, oftewel de oppervlakte van een ‘lichtvierkant’. Het lichtvierkant is weer gelijk aan Energie gedeeld door massa E/M. Hiermee is bewezen dat wij niets meer en niets minder zijn dan licht dat dit een enorme hoeveelheid energie is die je door massa kunt delen, massa is dus ook energie, anders kun je niet delen door energie. Licht is ook energie, dat kun je voelen. Kortom Koert, niet te ver zoeken, je bent het zelf!

Je bent geen kaars 🙂 Je bent licht zelf. Het woord wat je beter zou kunnen gebruiken is ‘resoneren’. Niet echo-en, maar afstemmen op (hogere) frequenties, frequenties waar je blij en vrolijk van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *