Categorieën
Geen categorie

26 juni 2021, BA (das British Airways) heeft een probleempje lieverds.

3 van hun piloten zijn overleden aan bloedklonters. Nu hebben piloten daar sws een grote kans op omdat vliegen nou eenmaal niet echt goed is voor het lichaam. De druk, de verandering van atmosfeer, de verschillen in tijdszone’s tis allemaal niet zo gezond. Vandaar dat die gasten vrij vroeg met pensioen mogen. Het lichaam heeft dan genoeg te lijden gehad. Nu weten we dat het AstraZeneca vaccin iets te maken heeft met die bloedklonters en daar zijn alle piloten van BA mee gevaccineerd. Op hoog niveau wordt met de Britse regering gesproken hoe deze ontwikkelingen te framen zodat het lijkt dat het niet is wat het is.

American Airlines heeft hetzelfde probleem. Daar zijn al 5 piloten afgehaakt. Alleen gebruiken ze daar geen AstraZeneca maar Moderna of Pfizer. Gelukkig hebben ze in de US wat meer piloten rondlopen, daar wordt het gewoon stil gehouden. Het vaccinatieprogramma moet worden uitgerold koste wat kost.

Rusland en Spanje waarschuwen de passagiers al voor lange intercontinentale vluchten als je gevaccineerd bent. Als meerdere passagiers het loodje leggen tijdens of vlak na zo’n vlucht dan is dat geen goede reclame. Ondertussen lezen we nog steeds jubelverhalen over de effectiviteit van de vaccins in MSM. Ongelooflijk want de cijfers, die je kunt vinden op de officiële websites van de overheden, vertellen een ander verhaal.

IT’S OVER FOR VAXXERS

327443192 | 📬 305 | 📷 55

New data for Delta variant from UK. Deaths of vaxxed = 70/27192 = 0.26% mortalityDeaths of unvaxxed = 44/53822 = 0.08% mortality

Meaning vaxxers have 3.25 higher chance of dying from Indian CoofSource – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/996740/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf

Toch word ik gezien als een wappie. Als een ontkenner, een terrorist. De tweedeling tussen niet en wel gevaccineerden zal zich verder verdiepen, aangewakkerd door MSM en de overheden. Een ongelijke strijd lijkt het nu, maar niets is minder waar. De waarheid, de liefde, het licht, het Goddelijke zal overwinnen.

5 reacties op “26 juni 2021, BA (das British Airways) heeft een probleempje lieverds.”

🙏🙏🙏🙏🙏

❤️❤️❤️❤️❤️

😇😇😇😇😇

Dankjewel voor het delen lieve Koert 😘
Heb een mooi weekend ☀️

Je schrijft fijne heldere berichten. Mooi dat je het zo goed kan verwoorden. 🙏🏼
Ik sprak gister een vriendin die, zeg maar, mainstream is, maar ons niet als wappie beschouwd. Zij vertelde me dat de gevaccineerden bij bosjes neervallen in haar omgeving. Heel veel.
Mensen worden wel wakker en zien wat er gebeurt, gelukkig. Helaas wat laat voor de vaxxers.
En ik wil t eigenlijk niet denken, laat staan hardop zeggen, maar ik hoop dat er wat groots gebeurd in een keer, bijvoorbeeld in zo’n vlucht. En dan het liefst heel erg snel zodat men er niet meer omheen kan. Lfs Marion

Ja ik verwacht het ook, ik hou rekening met het ergste, maar probeer me er even geen voorstelling van te maken. Voor t geval er paniek uitbreekt sla ik wel vast het eea op.

Als je het goed vind deel ik wat berichten, zoals deze. Het is zo belangrijk dat het toegankelijker wordt. Ik denk dat wat je te vertellen hebt straks ook heel goed op te pakken is voor mensen die ontwaken!
Geniet van je weekend verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *