Categorieën
Geen categorie

27 juni 2021, ik kan niet meer normaal doen kids, sorry.

Nu heb ik daar altijd al moeite mee gehad maar het is vanaf vandaag helemaal klaar. Er is geen reden meer mijzelf aan te passen. Er is geen reden meer om mee te doen. Mee doen betekend je overgeven, dat kan ik niet meer.

In Israël zijn nu 22 kinderen officieel overleden aan de “Jab” ze kunnen het niet meer verhullen daar. Steeds meer zeer jonge kinderen belanden in het ziekenhuis met virussen als het RS-virus, wat normaal alleen in de winter voorkomt. Doordat ze afgelopen 1.5 jaar binnen zijn gehouden, hun handjes 26x per dag moesten desinfecteren, mondkapjes moesten dragen en niet meer met elkaar mochten spelen, is hun immuunsysteem verzwakt en zijn ze vatbaar voor elk virusje wat langs komt. Dit gebeurt op dit moment wereldwijd, ook in ons kutlandje. Maar de kranten en de tv zwijgen.

Nu zwijg ik niet maar ik verschuil me wel. 1.5 jaar stukkies schrijven, in de ochtend, heeft geen enkele zin gehad. Mijn hele familie is gevaccineerd. Ze vinden mij lastig, vragen me ze geen berichten meer te sturen. Ze weigeren naar me te luisteren. Maar ik moet het ze blijven vertellen! Ik moet het meer mensen gaan vertellen! Daarom heb ik twee ezels gekregen van een voor mij, voor die tijd, onbekende man. Daarom heb ik een huifkar, mijn staf en mijn mantel. Ik moet de straat op, ik moet de straat gaan vermaken, ik heb Het begrepen.

2 reacties op “27 juni 2021, ik kan niet meer normaal doen kids, sorry.”

In plaats van je mening geven kan je meer gaan luisteren naar je familie en anderen, Koert. Het begin van elke betekenisvolle conversatie. Vermaken is altijd goed, is jouw ding! Verhalen vertellen leuk, hoeft niet altijd je mening te zijn, beste kerel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *