Categorieën
Geen categorie

25 juni 2021, waarom kids!

Waarom zouden ze dat doen? Waarom zouden ze een vaccin aanbieden waaraan mensen doodgaan?? Ze hebben ons toch nodig? Wat heb je eraan als mensen overlijden of in angst leven? Dat wil toch niemand! Zo zit een mens niet in elkaar.

Afgelopen weken ben ik bezig geweest met wat studie over het begin van de 1ste Wereldoorlog. De start van deze oorlog lijkt nl erg op wat er nu om ons heen gebeurt. De moord op aartshertog Frans Ferdinand deed de vlam in de pan slaan maar het broeide daarvoor al jarenlang. Niemand verwachtte een oorlog, niemand kon zich voorstellen dat 9 miljoen jonge, echt heel jonge soldaten om zouden komen in een ongekend brute loopgravenoorlog. Waarom die 15/16 jarige soldaten daar geofferd werden is tot op de dag van vandaag een raadsel. Dat een paar mensen heel rijk zijn geworden van deze massamoord is wel bekend. Je moet het alleen willen zien.

Eergisteren is John McAfee overleden volgens MSM. John is de oprichter van McAfee beveiligingssoftware. In een cel in Spanje omdat hij, in de VS, schuldig zou zijn aan belastingontduiking. Spanje ging hem uitleveren. Dat hoeft dus niet meer, op Amerikaanse sites lees je dat hij ge-epsteined is. Zelfmoord is de officiële lezing. Kort voor zijn dood heeft hij een korte video opgenomen. Je zou het zijn laatste woorden kunnen noemen. Hierin gaat hij in op de verschillende kanten van de mens en welke kant wat nodig heeft. Ik raad jullie aan hem te bekijken. Al was het maar uit respect voor deze man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *