Categorieën
Geen categorie

21 juni 2021, nou, kids, lekker weertje niet?

Vanaf januari vertelt MSM mij dat het voorjaar en de zomer droog en heet worden, wat doe ik fout? Is het omdat ik MSM niet meer geloof? Is het omdat ik alles wat er geschreven wordt, en is, als BS aan de kant schuif? Het doet me echt pijn aan mijn ogen, niets is waar. Alles is afleiding van waar het werkelijk om gaat.

Op dit moment zijn er meer dan 82 miljoen mensen op de vlucht. Voor oorlog, armoede, honger en droogte. Dat is een record. In 1 van die roddelkrantjes, die zichzelf serieuze media noemt, stond de zin: “Ondanks Covid-19 nog nooit zoveel vluchtelingen wereldwijd”. Welke randdebiel verzint zo’n zin? Wat ben je dan voor een mafkees? Uit welke grot ben je dan gekropen? Wat een klootzak. Alsof die mensen een keuze hadden!!

Vluchten kan niet meer, wie gaat dat die vluchtelingen vertellen? Om mij heen vluchten ook mensen. Ze vluchten naar parallelle samenlevingen in Portugal, Nicaragua of Thailand. Gelijkgestemden zoeken elkaar op om een nieuwe toekomst op te bouwen weg van de wereldwijde gekte. Ik vind het moeilijk te geloven dat dat gaat lukken. In mijn ogen moet een samenleving niet bestaan uit alleen gelijkgestemden. Een samenleving moet bestaan uit verschillende gezindten, een samenleving is als een goed gecomponeerd gerecht. Het draait om de balans. En die balans kids is volledig zoek.

4 reacties op “21 juni 2021, nou, kids, lekker weertje niet?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *