Categorieën
Geen categorie

22 juni 2021, ik wil zo graag alleen maar goed nieuws brengen lieverds!

Want met mij gaat het heel lekker. Heb het prima naar mijn zin hier. Elke ochtend maak ik lekkere ontbijtjes voor de gasten, op zaterdag speel ik Pizzaboer en op donderdag, vrijdag en zondag draai ik lunch in het restaurant. Daarnaast zorg ik dat er genoeg Pulled Pork is, die loopt goed! En BBQ saus, man wat is saus uit een flesje bagger.

Wonen in Drenthe is relaxed. Er is veel ruimte. Gelukkig maar want het stroomt hier wel vol in de weekenden en vakanties. Het meerendeel van die toeristen zijn verwende babyboomers met te grote campers of caravans die denken dat ook de weg van hun is. Regelmatig staan ze gewoon stil, midden op de weg, of een kruispunt. Ruziemakend met de TomTom of met elkaar. Totaal geen rekening houdend met de rest van het verkeer, waarom zouden ze? Zij hebben er tenslotte hard voor gewerkt, het land opgebouwd! Zij hebben het verdiend! Achterop de caravan of camper staan de elektrische fietsen, daar maken ze tochtjes mee. Liefst met dezelfde jas aan en een helm op.

Naast deze doelgroep heb je de vega’s met elektrische bakfiets en kids. Laat ik er geen woord aan vuil maken, ze zijn het niet waard. En dan natuurlijk de vrienden groepjes die gezellig een weekendje weg gaan om te feesten. Afgelopen week stonden drie Duitsers naast mij. De 2de nacht kwamen ze om 00.30 thuis van een uitje. De muziek werd gezellig aangezet, plannen werden opgesteld om het kampvuur eens lekker op te stoken waarna ze de muziek nog wat harder zetten. Totdat een naakte man met baard en hoed op ze kwam vertellen dat hij dat geen goed plan vond. Ongeveer 5 minuten heb ik deze ruim 2 meter grote Duitsers poedelnaakt uitgelegd wat ik van hun actie vond. Je moet wat tegenwoordig om sukkels te imponeren. Ik wordt er steeds beter in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *