Categorieën
Geen categorie

26 januari 2021 Het is zover lieverds, ik ben verwijdert van LinkedIn.

Net als bij de politie willen ze nu eerst mijn identificatiebewijs zien. Mijn paspoort of rijbewijs. Ik heb een kopie gestuurd waarop ik bepaalde herkenningspunten heb weggestreept zoals mijn foto en mijn BSN nummer, ik heb nl geen idee naar wie ik mijn gegevens stuur! Waar hebben zij in vredesnaam een kopie van mijn paspoort voor nodig? Toen ik lid werd van LinkedIn heb ik geen kopie van mijn paspoort naar ze toegestuurd, waarom nu wel?
Het is wel jammer, ik bereikte een hoop van jullie via LinkedIn. Sommige van jullie zullen er wel blij mee zijn. LinkedIn is nu weer een stukkie zakelijker. Natuurlijk blijf ik doorschrijven, ik heb FB nog en mijn eigen website. Nu was ik net van plan FB de deur uit te gooien aangezien zij mij ook op allerlei manieren blokkeren maar daar wacht ik nog heel even mee. Whatsapp ga ik binnenkort verlaten, mocht je me willen benaderen via app dan kan dat via Signal of Telegram. Bigtech speelt in mijn ogen een spelletje waar ik niet aan mee wil spelen. En das mijn probleem dus zal ik zelf mijn conclusies moeten trekken.
Op mijn website kan je mijn stukkies nog vinden en nog een paar dagen op FB als ze hem niet verwijderen zonder dat te melden. Willen jullie dit bericht delen voor me please? 🙏🏼🤠

2 reacties op “26 januari 2021 Het is zover lieverds, ik ben verwijdert van LinkedIn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *