Categorieën
Geen categorie

25 januari 2021 Hoe krijg ik ‘t toch voor elkaar lieverds, om zoveel spullen kwijt te raken in zo’n kleine ruimte.

En niet dat ik het dan later een x terugvind ofzo nope, blijft gewoon weg. En dan geen belangrijke dingen hoor, onbenullige maar wel handige rommel, je kent ‘t wel, een pen of een aardappelschil mesje zulk soort dingen. Tis op dat moment alleen zo k dat ‘t weg is.
Wat ook k is dat ‘t niet weg is is onze regering. Die bijna 150 onbenullen die daar in hun ivoren toren zitten te blaten dat wij ‘t allemaal fout doen. Althans een deel van de bevolking, een steeds groter deel dat wel. Je blijft mensen houden die tot ‘t eind stug blijven volhouden hun verstand niet te gebruiken en volledig te vertrouwen op anderen. Dat hebben ze geleerd, zo hoort ‘t, vooral niet zelf verantwoordelijkheid nemen voor wat er om je heen gebeurt. Niet in willen zien dat je jongeren niet een jaar alles kan ontzeggen of ouderen kan opsluiten. Niet in willen zien dat er echt een middenweg is dat we dit samen hadden kunnen oplossen door naar elkaar te luisteren.
Maar zijn die demonstraties wel de manier? Volgens mij leveren die alleen maar meer verdeeldheid, trauma’s, woede, angst en verdriet op terwijl de mensen die verantwoordelijk zijn voor deze waanzin buiten schot blijven. Ik zeg stop met belasting betalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *