Categorieën
Geen categorie

27 januari 2021 Het doet me meer dan ik verwacht had lieverds.

LinkedIn is jarenlang een trouwe vriend geweest. Ik ontmoette, verloor, hield contact met, en vond er nieuwe relaties en dat zo’n 20 jaar lang. Elke dag bezocht ik de site wel een x, vaak meerdere keren. Het doet me pijn verbannen te zijn van dat platform. Maar het is niet anders. Ik ben niet van plan mijn identificatiebewijs naar ze te sturen. Dat gaat me gewoon te ver. Iedereen die nog gelooft dat het allemaal wel goed gaat komen als we maar doen wat die gasten in Den Haag zeggen is een schijnheilige lafaard. Maar daar zijn er heel veel van in Nl. Ik zie het somber in voor ons landje. Persoonlijk heb ik sws nooit zo geloofd in onze onafhankelijke geest. De zin: “15 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde, die schrijf je niet de wetten voor die laat je in hun waarde” is een farce. Als er 1 gedwee volkje is dan zijn het de NL’ders wel. En begin nou niet over die puberale raddraaiers die Jumbo’s overvallen om blikjes Red Bull en sigaretten te jatten. De toekomst zal deze gasten een rotzorg zijn. Zoals we ze op school hebben geleerd gaan ze voor instant genot. En misschien is dat op dit moment wel slim. Neem het er nog maar even van. Help het land te slopen. Zolang 7 miljoen werkenden de ogen sluiten omdat ze elke maand nog veel te veel geld op hun rekening gestort krijgen voor het zogenaamde harde thuiswerken en op die manier het land slopen doordat al onze rechten worden afgenomen mogen jullie wel een blikkie Red Bull jatten.

2 reacties op “27 januari 2021 Het doet me meer dan ik verwacht had lieverds.”

Miss You ❤️
Volg je nu op deze manier Koert.
Gisteren dit gesprek gezien tussen Maurice en Mattias. De meesten van ons zijn gehypnotiseerd en hebben alleen hun blik op hun angst.
Heb jij hem al gezien?
https://youtu.be/RWCRKl3ZAKg
Heb een mooie dag lieve strijder 🌞😘

Dankjewel Marga! Ik had hem al gezien idd. Naar mijn idee heeft het vooral te maken met het niet durven loslaten. Men houd krampachtig vast aan wat ze denken te hebben. De meeste mensen geloven niet meer dat Corona de killer is. Maar niet meedoen betekend dat je je buiten de maatschappij plaatst.
Jij ook een fijne dag😘🙏🏼🙏🏼

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *