Categorieën
Geen categorie

6 januari 2021 Wauw, dit is moeilijk kids, ik wil ‘t eigenlijk niet meer over de ellende buiten de deur hebben maar ik moet wel.

Het gaat zo hard, vandaag gaat ‘t los in de VS, wat gaat Pence doen? Alsof dat nog iets uitmaakt. Het land is zo verdeeld. En dat is waar ‘t nu om draait, verdeeldheid zaaien. Ik las gisteren een stukje over Lenin, over de mensen die voor hem de revolutie ontketenden. Hij noemde ze de nutteloze idioten. Mensen die vooraan staan om andermans mening luid te verkondigen zonder onderzoek te doen. Die bereid zijn anderen over de kling te jagen om zelf buiten schot te blijven. Mensen die bewust valse informatie naar buiten brengen, die liegen en bedriegen alleen om er zelf beter van te worden. De nutteloze idioten.
In ons land hebben we geen plek voor nutteloze idioten! We moeten een test gaan ontwikkelen om ze op te sporen. Help me daar aan te herinneren.
Ik begrijp best dat een hoop van jullie denken die vent is gek, die dakloze baardaap moet zich gewoon gaan scheren en weer normaal gaan doen. Maar geloof me deze baardaap is niet gek. Deze baardaap gaat iedereen om zich heen gek maken. We gaan de wereld laten zien dat de mens niet geboren is om in angst voor elkaar te leven. Dat gaan we doen zonder iemand lastig te vallen, met mooie mensen, liefde en respect. Vierenland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *