Categorieën
Geen categorie

5 januari 2020 Ik ben een dromer lieverds, altijd al geweest

Tot mijn 15de was ik er heilig van overtuigd dat ik kon vliegen ondanks de vele gaten en bulten die ik opgelopen had vanwege keihard vallen. Dromen geven hoop, verlichting en verwerken voor jou de niet te verwerken waarheid over het leven en dan vooral je medemensen. Door te blijven dromen is er hoop in de donkerste periode, gelukkig, want een donkere periode gaan we tegemoet.
Mijn droom heb ik jullie al verteld, we moeten een alternatief brengen en snel. De hele wereld zit in een wurgende greep van angst rondom een virus en grootmachten maken daar misbruik van. China is zich aan het bewapenen, de Amerikanen idem dito. We zijn de grip volledig kwijt, chaos en destructie is wat ons wacht. Maar dat geeft niet als er hoop is! Een plek om over te dromen. En dat gaan we regelen, 🤠.
Ik heb een stuk land, wat hebben we verder nodig? Politie, een leger, wapens, een leider….
Ff opnieuw, wat hebben we nodig? Een vlag, dat vind ik gewoon leuk. Maar wel een kleurige! Niet zo’n saaie. Een naam! Ik zat eerst aan Mederland te denken maar das ook zo saai. Nee kids, laten we afspreken dat ik zorg dat dat stuk land er komt, zouden jullie dan mee willen denken over een naam, vlag en stelsel! Is er een samenlevingsvorm gebouwd op liefde en respect?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *