Categorieën
Geen categorie

7 januari 2020 Wat heb je nodig kids als je een land wilt zijn?

Laat ik eerst ff duidelijk zijn, ik wil geen koning of president! Kom misschien later wel een x terug over het waarom niet, is een te lang verhaal. Maar met een beetje fantasie moeten jullie het wel snappen. Ik heb persoonlijk genoten van de, tot gisteren, speech van werelds machtigste man. Wat een poppenkast. Wat laten wij burgers ons toch makkelijk van alles aan leunen.
Dat wil ik dus niet in ons land, vandaar dat educatie weer bovenaan moet staan. En dan niet de educatie die wij ervan gemaakt hebben, hapklare brokken die makkelijk te verwerken zijn, maar we gaan ons brein weer trainen. Dat was nl heel normaal, dat je teksten kreeg te verwerken die lastig te begrijpen zijn. Dat je ze 2x moet lezen, misschien wel 3 voor je ze begrijpt. Dat onze woordenschat zich verbreed ipv versmalt zoals nu. Das nummer 1. Daarnaast een radiostation met oeverloos gel.l over van alles, heerlijk. Dat heb je in VS, zo’n radiostation waar een bijna niet te verstane boer uit Ohio spreekt over het insimineren van koeien en dat duurt dan 3 uur, jammie. Nou hoop ik dat de onderwerpen die we gaan behandelen wat interessanter zijn maar you’ll get the drift.
En dan natuurlijk een café, die open is, met life muziek, een aangeschoten barman en heel veel lol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *