Categorieën
Geen categorie

20 december 2020, 39 weken kids, 273 dagen, 274 stukkies geschreven vanuit wanhopig verdriet.

En nergens zie ik licht, hoop of een klein beetje perspectief. De wereld wordt alleen maar donkerder. Daarom kijk ik uit naar morgen, ben benieuwd of je de energie kunt voelen als wereldwijd miljoenen mensen tegelijkertijd gaan mediteren. Het is al voelbaar met een paar mensen, geweldig dat we dit nu op zo’n grote schaal kunnen gaan ervaren.
Ik mediteer al vanaf jongs af aan alleen wist ik dat niet. Vroeger noemde ik het bidden. Niet de Here zege deze spijse amen maar de echte gebeden die ik ‘s avond in mijn bedje uitsprak. Gebeden over mijn angsten en onzekerheden, die had ik genoeg. Maar ze vallen in het niet bij de paniekaanvallen die ik de afgelopen maanden heb mogen ervaren. De intense pijn die ik voel door deze zelfgecreëerde oorlog tegen de menselijkheid. Daar mediteer je in je eentje niet tegenop!
Door massaal te mediteren kunnen we de energie die ons allen verbind een positieve wending geven. Alleen dat zou al zoveel schelen. Door aan elkaar te denken vanuit houden van ipv verdeeldheid komt de verbinding. Dus morgenavond lieverds om 19.22 starten. Voor iedereen! Voor of tegenstander maakt niets uit. Ga zitten, ontspan en denk aan die miljoenen mensen die hetzelfde doen. Meer hoeft niet, Liefde.

Www.worldmeditationevent.com/nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *