Categorieën
Geen categorie

19 december 2020 Want kids, het is niet het probleem van die jongeman met mondvod op dat ik medelijden met hem heb.

Of van die dame achter de kassa die ik vraag hoe vaak ze een nieuwe opdoet, zij mij vragend aankijkt en zegt: “Hoe bedoelt u? Ik was hem 1x in de week.” Dat ik dan van binnen zo verdrietig wordt daar hebben ze helemaal niets mee. Dat interesseert niemand wat.
En nu worden we allemaal gevaccineerd, nou ja allemaal, eerst de ouderen en het zorgpersoneel. Met een vaccin dat reuze effectief is. Vind dat zo’n raar woord, effectief, een effectief medicijn, niet veilig, betrouwbaar, onschuldig, ongevaarlijk of onschadelijk maar effectief. Beste mensen dit vaccin is effectief in het bestrijden van het virus zeggen ze… Tsja, dat zeggen ze, maar daar zal het niet bij blijven.
Maar ja, als je je niet vaccineert dan kan je straks niet meer meedoen. Of we het hier nu wel of niet verplichten, je mag gewoon niet reizen als je niet gevaccineerd bent. En daar zijn we zo trots op hé, wij NL’ders zijn een reislustig volkje. Dus hop met z’n allen aan de spuit. Volgens een effectief onderzoek vind zelfs zo’n 70% dat we een medisch paspoort moeten dragen. Op dit moment zegt Hugo de Jonge onzin. Maar ja dat zei hij over het mondvod ook! Wat vinden jullie? Vinden jullie het een goed idee? Een paspoort?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *