Categorieën
Geen categorie

21 december 2020 Het lulligste wat je kan overkomen kids as je in een camper woont is dat je gas op is.

Mijn koppie thee in de ochtend is heilig maar zonder kokend water is het lastig thee zetten. Maar ja ik heb gewoon geen plek om 2 flessen kwijt te kunnen dus ja dan is het een x op. Dat gebeurt dan natuurlijk altijd zondagmorgen, niet gezellig maandagochtend na mijn 2de kopje, nee zondagochtend as je net je eerste koppie probeert te maken. Niets is toeval zeggen ze nou as dat gepland is, die gasfles op zondagochtend, dan zit de wereld verrot in elkaar.
Over verrot gesproken, heb wel weer lekker gegeten afgelopen weekend. Ik heb de bloemkoolbom gemaakt. Das geinig om te doen. Tis wel ff vieseken met het gehakt maar dan heb je wel wat. Ik had kippengehakt, dat kon ik op de markt kopen, scheelt weer gezeur in een winkel vanwege het ontbreken van een mondvod. Kippengehakt is van zichzelf al wat kleveriger vind ik altijd, wat vetter, dat werkt goed als je zo’n bom wilt maken. Ik heb het gehakt aangemaakt met een licht gefruit uitje, knoflook en een paar Jalapeno pepertjes, lekker man! Oja, en wat paneermeel, zout, peper en eidooiers. En dan kneed je dat lekker een beetje door elkaar waarna je het om de kort gekookte bloemkool vouwt. Daarna spek eromheen, niet te dunne plakkies! En in de Q, smullen🤠

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *