Categorie├źn
Geen categorie

30 november 2020 Mijn stukkie van gisteren, kids, is verwijdert door LinkedIn.

Das de 2de x. Ben bang dat er bij LinkedIn Security een vinkje achter mijn naam staat. In de gaten houden! Zware overtredingen geconstateerd! Subversief gedrag getoond! Ben benieuwd bij hoeveel overtredingen ik terug moet naar start of erger de gevangenis!
Voor mijn stukkie vind ik het nog het ergste. Je krijgt nl een mailtje van LinkedIn waarin ze zeggen dat je posting in strijd is met het LinkedIn-beleid. Maar daarin staat dus ook dat mijn item is verwijdert maar dat ik er nog wel toegang tot heb. Het stukkie van gisteren, wat ik speciaal voor jullie schreef, staat niet meer op mijn pagina maar is verbannen naar een plek voor stukkies die niet voldoen aan het LinkedIn-beleid. Dat vind ik zo eng! Eerst stond hij gezellig op mijn pagina tussen alle andere stukkies en nu? Opgesloten in de digitale gevangenis van het WWW bewaakt door de bots van LinkedIn, huilend om zoveel onrecht.
Nu zou ik jullie willen vragen kids, ik heb een website, www.koertkrouwel.com, zouden jullie mijn stukkie van gisteren eens kunnen beoordelen? Is hij in strijd met? De vergelijking tussen de Davidster en mondkapjes gaf wat discussie, had ik vandaag op terug willen komen maar dat wordt morgen. Zouden jullie mij wat feedback kunnen geven? Thx.


Www.koertkrouwel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *