Categorieën
Geen categorie

29 november 2020 29 november is het alweer lieverds.

Over 3 dagen moet ik een mondkapje op. Een niet medisch mondkapje. Ik mag hem zelf maken van een sok of een onderbroek. Ik kan hem ook kopen in winkels, tis natuurlijk handel geworden! Ik vraag me af of dat vroeger ook zo is gegaan, of Joodse mensen hun eigen ster moesten kopen bij NL’dse winkels? Of zouden de mensen, net als wij onze mondkapjes , de sterren zelf in elkaar geknutseld hebben?
Helpen doet het niets tegen het virus dat weten we, er is geen enkele maar dan ook geen enkele medische grondslag voor het dragen van een mondkapje tegen een Corona virus. Het gaat puur om het conditioneren van de bevolking en die vinden dat geweldig schijnbaar. Zelfs als het niet verplicht is dragen mensen hem vrijwillig, alles voor de grote leider. Een mondkapje is slecht voor de mens. Studies na de Spaanse griep in de begin jaren van de 20ste eeuw tonen dat aan. Maar dat kan je jezelf ook wel voorstellen lijkt mij. Het bagatelliseren van de risico’s door aanhangers van Obersturmbannführer Hugo de Jonge is voor mij het bewijs dat kontlikkers van alle tijden zijn en het bestrijden ervan onmogelijk.
Gisteren heb ik 11 mondkapjes van de grond geraapt. Ik liep van de fietsenmaker naar de Aldi. Das 2/3 km denk ik. 11.
En het ergste moet nog komen hotseknots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *