Categorieën
Geen categorie

27 november 2020 Gisteren lieverds stond er in heel NL

100 km file. Ik ben ff terug gegaan in de tijd, en heb opgezocht hoeveel file er in 2019 stond. Waarom? Nou omdat ik zoveel positieve verhalen lees over onze economie. De kranten kopten: Grootste stijging ooit! Economie veert terug! Sterke groei in heel Europa! Jajajaja.
In 2019 stond er op 26 november 1133 km file. Meer dan 10x zoveel als gisteren, ik vind dat ongelooflijk, meer dan 10x zoveel file en toch willen ze ons doen geloven dat het allemaal wel goed gaat komen. Is de mens nou echt zo oliedom? Nee we zijn gewoon gruwelijke schijterts. Daarom schrijf ik mijn stukkies, om jullie op mijn onbeholpen simpele manier te vertellen dat we besodemieterd worden, van alle kanten.
Als ik jullie alles afpak, je huis, vervoer, kleren, alles, en ik geef je daarna je ondergoed terug dan ben je, vooral met dit weer, blij, toch? OK omdat het zo regent geef ik je ook een regenjas, niet een mooie, hij is ook niet van jou, maar ja het regent dus je kan maar beter blij zijn. O kijk nou een kop warme thee, geef ik jullie ook nog, wat een held ben ik hé! Zijn jullie al vergeten dat ik jullie alles heb afgepakt?
Onze economie wordt elke dag door onze regering kunstmatig overeind gehouden. En wij betalen met onze vrijheid. Zorg dat je niet vergeet kids, pls..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *