Categorieën
Geen categorie

26 november 2020 Er komt veel visite langs kids!

Das gezellig, alleen is ook maar alleen. Zo komt François regelmatig langs maar het botert niet zo goed tussen ons. Das wel jammer, elke x als ik wat dieper op de huidige problemen wil ingaan vliegt tie weg, lachend en zichzelf verontschuldigend maar hij is wel weg.
Nee dan Berend, Berend is een echte vriend. Hij komt alleen altijd zo laat langs. Aan de ene kant is dat fijn hoor, dan is het lekker rustig en hebben we de tijd om alles goed door te nemen. Maar ik moet wel gaan opletten dat ik niet teveel slaap mis. Berend wordt alleen steeds prikkelbaarder. Hij is zo boos, en das niet goed. Nachten lang probeer ik hem op te beuren maar ik weet niet of het gaat helpen, hij blijft stekelige opmerkingen maken.
FouFou is zo leuk, elke ochtend staat ze te pronken in de deuropening, wat een lekker ding is dat toch. Ze blijft nooit lang, heeft een druk leven, maar het fleurt mijn dag meteen weer op. FouFou heeft altijd de juiste woorden klaar, ik denk dat ze een lichtwerker is. Gisteren zei ze tegen me: “Koert ik denk toch dat je naar de kapper moet, je neusharen groeien over je lippen heen.” Wat een profetische woorden. Scherp, helder, nuttig en zo ontzettend eerlijk. Ik weet niet waar ik zonder FouFou zou zijn nu, waarschijnlijk gewoon hier, denk ik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *