Categorieën
Geen categorie

28 november 2020 Goedemorgen lieverds ben ik weer!

Ff een paar praktische mededelingen, man man wat slaap ik lekker als het koud is en man man wat is naar de wc gaan een bevalling geworden. Ik moet als eerste wat aan die porta porti gaan doen btw voordat het echt gaat vriezen. Je wilt niet dat de inhoud daarvan bevriest. Een porta potti is van plastic, zouden je uitwerpselen genoeg uitzetten om zo’n ding te doen breken? Net als een bierflesje in de diepvries? Daar moet je toch niet aan denken, nou ik dus wel, dat je wakker wordt en je wilt naar de wc en dan issie opengebarsten. Gruwelijk.
Want het is al geen pretje, naar de wc gaan. Nooit geweest hoor, of je nu in een huis woont of hier. Maar ik moet nu naar buiten! Heb ik hem wel zowat naast de deur staan zodat ik niet ver hoef te lopen maar toch. Kijk een plasje valt mee, daarvoor ga ik ook niet zitten. Ruimte zat om hem lekker uit de broek te hangen maar oeh die grote boodschap. Ik kan natuurlijk naar de wc’s van de camping maar die liggen op fietsafstand en das midden in de nacht ook niks.
Genoeg daarover! Vandaag een paar hamburgers op de Q, zin an. Ik ga der zo’n overheerlijk cheddar sausje bij maken weet je wel? Met een jalapeño pepertje erdoorheen. Beetje crispy bacon, mooie tomaten, knapperige sla en een heerlijke fluffy bun, fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *