Categorieën
Geen categorie

30 juli 2020 Als je niets meer hebt lieverds dan kan je ook niet meer mee doen.

Dan sta je aan de zijlijn en is observeren je enige afleiding. In de wereld die we hebben opgebouwd kost alles geld. Wil je naar de bioscoop, een restaurant of gewoon naar een winkel dan heb je geld nodig. Tegenwoordig steeds minder contant geld, we zijn in NL op weg naar een contantloze wereld, voor daklozen een gruwel. Het is nl lastig mensen te laten pinnen als je op straat zit te bedelen of met je gitaar voor de miljoenste x ‘blowing in the wind’ ten gehore brengt. Gelukkig heeft men daar iets op gevonden het is gewoon verboden op straat op te treden.
Er wordt steeds meer verboden. Vanuit je comfortabele bubbel zal het minder opvallen maar vanaf de straat komt het hard aan. Als je geen huis hebt kan het ‘s avonds best koud zijn en dan zoek je warmte bij elkaar. Maar dat mag niet meer in onze 1.5 samenleving. Uit ervaring kan ik je vertellen dat elkaar warm houden op 1.5 onmogelijk is.
Om te voorkomen dat uw bubbel kinderen zich niet aan de 1.5 meter houden worden ze al vroeg geïndoctrineerd. Persoonlijk ben ik blij dat ik geen jonge kinderen meer heb. Hoe moet ik ze in vredesnaam uitleggen wat er aan de hand is? Hoe moet je ze beschermen tegen mensen die willen dat ze elkaar niet meer aanraken? Dit gaat zo ver

https://schooltv.nl/video/tonky-jack-anderhalve-meter/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *