Categorieën
Geen categorie

31 juli 2020 Tis vrijdag lieverds.

Het wordt een drukke dag hier in Cavalaire-sur-Mer. Ondertussen lees ik dat ene meneer Bruls het recht wil hebben om, bij het vermoeden van een feestje bij jullie thuis waar mensen zich niet aan de regeltjes houden, je huis binnen te kunnen vallen. Niet met een flesje wijn of een jointje maar met een politiemacht.
Ik lees dat dhr Aboutaleb en mevrouw Halsema het recht willen hebben jullie te verplichten op straat rond te lopen met een totaal nutteloos mondkapje waar je alleen maar zelf ziek van wordt en meneer de Jonge letterlijk zegt dat dat gedaan wordt om te experimenteren met gedragsbeïnvloeding
Wat ik zo erg vind lieverds is dat ik jullie totaal niet hoor. Mijn souschef sprak me hier gisteren op aan. ‘Ja pa’, zei ze, ‘jullie hebben ons zo verwend dat we niet eens meer weten hoe we voor onszelf op moeten komen’.
Ik kan me niet eens meer herinneren waar ik allemaal tegen of voor was vroeger. We demonstreerden ons suf, Ban de Bom, Baas in eigen Buik, kernwapens, kernenergie, kortere lesuren, vrije drugs, sex, drank en Rock & Roll, we hadden er een dagtaak aan. Als het gaat om wereldse problemen als het klimaat of racisme dan laten jullie je gewillig voor een karretje spannen maar nu het over jullie leven gaat, jullie vrijheid is het oorverdovend stil.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *