Categorieën
Geen categorie

27 juli 2020 Voorzichtige voorspellingen lieverds, verwachten dat er over een paar maanden rond de 12.000!

Ik herhaal rond de 12.000 mensen per dag zullen sterven vanwege gebrek aan voedsel. Voor de media geen item, je hoort er weinig tot niets over.
Op dit moment zitten we op 135 miljoen mensen die honger lijden dat worden er >250.000.000. Niet bang zijn, Europese landen hebben er geen last van. Het zal vooral in Afrikaanse, Zuid Amerikaanse en Aziatische landen penibel worden. Wat ik persoonlijk zo triest vind is dat er nu al 10 jaar honger is in Haïti. Ik kan mij nog herinneren dat we daar in NL een inzameling voor organiseerden waar ruim 83 miljoen euries bij elkaar was verzameld na de aardbeving 10 jaar geleden. Ik herinner me ook iets met NGO’s en sexfeestjes.
In NL zijn tot nu toe rond de 6000 mensen doodgegaan aan Covid. Das in een maand of 5, en wat zijn we nog bang. We lopen in heel Europa met mondkapjes op, we knuffelen niet meer en zijn in mijn ogen alle realiteit verloren als het gaat om wat belangrijk is in het leven.
Ik voorspel dat vooral veel Afrikanen, maar ook Z- Amerikanen en Aziaten die honger hebben in de aankomende maanden af zullen reizen naar Europa. We hebben geld zat schijnbaar maar het lukt ons niet het op de juiste plekken te krijgen. Tsja dan ga je het halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *