Categorieën
Geen categorie

28 juli 2020 Ben ik te fanatiek kids?

Overdrijf ik? Op LinkedIn krijg ik regelmatig de opmerking dat dat platform niet bedoeld is voor de content die ik breng. Dat het een zakelijk netwerk is waar mensen alleen maar zouden moeten plaatsen hoe s6vol ze zijn. Nu ben ik niet s6vol dus heb ik niets te zoeken op LinkedIn. Als je alles hebt verloren moet je eigenlijk diep wegkruipen en je gaan schamen. Of hulp gaan vragen aan al die s6volle verbinders, netwerkgoeroes en CEO’s van de miljoenen eenmanszaken die floreren op LinkedIn door anderen geld af te troggelen. Zo zit ik nou eenmaal niet in elkaar, sorry! In het verleden wel gedaan hoor maar altijd knaagde er wat. Waarom bied iemand zogenaamd gratis cursussen aan om financieel onafhankelijk te worden? Waarom al die borrel groepjes waar je elkaar ontmoet om je eenmanszaak in de spotlight te zetten voor andere eenmanszaken? Laten we het erop houden, voor mij werkt het niet.
Voor mij is social media een manier om mijn falen, angsten, geluk, verdriet, vreugde en twijfel naar voren te brengen. Zolang fb of LinkedIn mij niet verwijderd ga ik er mee door. Misschien dat ik iemand een klein beetje aan het denken zet, hoeft er wat mij betreft maar 1 te zijn dan ben ik al blij! Stoort het je? Tis zo makkelijk mij als contact of vriend te deleten, Doei🙏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: