Categorieƫn
Geen categorie

26 juli 2020 Toen ik 18 weken geleden mijn verontschuldigingen aanbood, kids, vanwege de maatregelen die genomen werden om een paar bejaarden te redden had ik niet kunnen bevroeden hoe deze crisis zo ongelooflijk uit de hand kon lopen.

Stom natuurlijk! Alles wordt tegenwoordig op de spits gedreven. Nergens wordt meer gezocht naar consensus het is zwart of wit. Of het nu gaat over het klimaat, BLM (šŸ˜„), Europa of Covid er staan altijd mensen op die de waarheid in pacht hebben en deze met stelligheid verdedigen zodat andere meningen niet meer getolereerd of gehoord worden. Als je een andere mening hebt wordt je meteen verguist, neem die enge Rob Hoogland van de televaag of die verschrikkelijke hoofdredacteur van de volks(verlakkerij)krant Jean-Pierre Geelen, hoe ze Doutzen afbranden, is dat journalistiek? Nee dat is mensen aan een schandpaal nagelen omdat ze een andere mening hebben.
Ongelooflijk dat onze wereld zo is verworden tot een ā€˜Ik weet het beterā€™ maatschappij en dat het vooral mannen en vrouwen van mijn generatie zijn die daar debet aan hebben. Het brede midden van vroeger is natuurlijk ook saai. Den Uyl die ons uitlegde dat er altijd 2 dingen waren (Kijk, 2 dingen, ik maar kijken er was nooit wat te zien). Zoeken naar een gezamenlijke oplossing en daar tevreden mee zijn. Brrr das eng.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *