Categorieën
Geen categorie

28 juni 2020 Het wordt weer een mooie dag lieverds.

Iemand zei laatst tegen mij dat mijn stukkies in het begin heel boos waren en nu minder boos zijn. Das natuurlijk wel waar, gelukkig. Ruim drie maanden alleen maar woedend en jankend in je bed liggen schiet ook niet op. Je moet verder he, en als je dat alleen maar boos doet dan is het leven niet leuk.
Nu versta ik hier niemand maar ik kan je verzekeren Corona is hier veel minder een dingetje dan in NL. De Fransman leeft zijn leven. Dat is op veel vlakken. Ze geven elkaar veel meer ruimte. Nu is hier ook veel meer ruimte dan in ons landje, misschien dat dat ermee te maken heeft.
Maar dat verklaart niet de controlezucht en de kinderlijke manier waarop jullie in NL worden behandeld. Voor mijn gevoel is Rutte zijn kinderloos bestaan aan het compenseren door na 10 jaar premier te zijn het NL’dse volk als zijn kids te zien. En die bitch van een Hugo doet met hem mee, ik hoop toch echt voor het CDA dat ze die verwaande kwast niet als partijleider kiezen, maar dat terzijde.
Waarom die regelzucht? Waarom dat badinerende toontje? Zit dat zo ingebakken in onze cultuur? Ja! Vanaf jongs af aan passen wij ons veel meer aan naar wat de norm is dan wat ik hier zie. In alles maar dan ook echt alles zie ik verschil. Het is jullie eigen schuld Nederlanders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *