Categorieën
Geen categorie

29 juni 2020 Zo kids mijn huis staat voor de aankomende maanden.

Ik sta op een camping midden in het dorp. Mag voor een zacht prijsje per maand hier staan want normaal is het niet te betalen. Tis hier natuurlijk veel te rustig, ik denk dat nog niet de helft van de camping bezet is. Ze hebben er niet veel vertrouwen in dat het goed komt dit jaar maar de camping is al lang eigendom van dezelfde familie ze gaan het redden!
De Franse economie staat er niet best voor begrijp ik. Er wordt veel geld uitgegeven en er komt verdomd weinig binnen. Frankrijk heeft daarnaast een geweldig probleem als het gaat om racisme, armoe en geweld, er zijn delen van Parijs en Marseille waar je zowel overdag als ‘s nachts niet moet komen. Maar daar is hier weinig van te merken gelukkig.
Elke ochtend begin ik met een plons in de oceaan waarna ik mezelf op het strand douche, das een lekker begin van de dag. En dan starten met Mis en Place maken, maar ja wat kan je verwachten? Nou dat viel afgelopen weekend absoluut niet tegen we hebben al aardig wat mensen binnen gehad. Zaterdag waren we voor zowel lunch als diner open gisteren alleen lunch. Elke sessie rond de 20 man die gezellig komt eten. Nu sta ik alleen in de keuken dus heet ik geen Koert meer maar chef😂. Zo zie je maar kids, het kan raar lopen in het leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *