Categorieën
Geen categorie

09 april 2020

Zoooo goedemorgen, Corona heeft toch niets met het veelvuldig naar de wc gaan te maken kids? Man man man, ik hoop dat ik leeg ben, mijn billen kunnen het wc-papier niet meer aan. Misschien is dit wel iets te veel info, sorry maar ik zou jullie op de hoogte houden dan doe ik dat ook! Tis sowieso mijn persoonlijke dag he, geen gelul over het einde van de wereld, geen ge-doomdenk over aanstaande revoluties. Want natuurlijk hebben jullie gelijk. Moet ik me op mezelf concentreren, wat ga ik nu doen? En dat is nou juist zo kut kids, ik vind het zo moeilijk. Ik ga ervan uit dat ik met een beetje geluk nog een jaar of 18 heb. 70 is een mooie leeftijd, 70 klinkt oud, maar 18 klinkt vooral kort. Dus moet ik die 18 jaar goed gaan invullen. Misschien kom ik in de schuldsanering, dan zou ik over drie jaar van de schulden af zijn. Kom ik niet in aanmerking voor de schuldsanering dan gaan ze mee het graf in. Maakt al met al niet zoveel uit, in beide gevallen zit een vakantie op de Malediven er niet meer in. Nou wou ik daar ook niet heen maar Schotland had ik graag nog een x gezien dus dat wordt het doel! En nu de vraag hoe we dat gaan bereiken, terug de IT in? Zou kunnen misschien maar is het reëel in deze tijd met mijn achtergrond. De Horeca? Waar? Welke Horeca? 52 jaar he… Aspergesteken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *