Categorieën
Geen categorie

10 april 2020

Bah wat is het weer vroeg lieverds. Het duizelt me ook een beetje. Al die getallen. Wisten jullie dat er in het jaar 1900 300.000 mensen waren ouder dan 65. Nu 3.5 miljoen! Dat is meer dan vertienvoudigd. Das mooi he! Nu zijn er ook 3x zoveel mensen in Nederland, maar dat komt gelukkig niet door jullie. Das vooral omdat opa en oma zo oud worden en migranten. Maar die hebben we ook wel nodig om opa en oma te verzorgen. Daar hebben jullie de aankomende jaren namelijk geen tijd voor want jullie moeten een schuld af betalen. Ik heb een beetje zitten goochelen met die cijfers. 500 miljard, das veel. Schijnt dat we het al ergens hadden liggen, raar idee, 500 miljard, ligt gewoon ergens… Maar ok, als het op is zal het weer aangevuld moeten worden want het is een noodfonds, en dit zal waarschijnlijk niet jullie laatste nood zijn😄. 150 miljoen naar onze eilanden. De Tozo, de NOW, de ene regeling na de ander, miljard na miljard. En dat moet een x terug betaald worden, door jullie. Ja mijn generatie gaat dat niet redden. Wij hebben al 30 jaar gewerkt en willen straks ook wel even genieten. Dat hebben we verdient. We hebben er tenslotte mede met jullie opa en oma voor gezorgd dat de wereld er zo geweldig voorstaat. Dus, nu nog ff in de achtertuin en straks aan de bak! Kusje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *