Categorieën
Geen categorie

08 april 2020

Was weer een enerverende dag gisteren kids. Nu heb ik altijd al een totaal andere kijk op de wereld gehad dan anderen maar nooit zo expliciet op tafel gelegd. Misschien komt dat omdat ik uit een klein dorpje kom, dat weten jullie. Daar is mij, op het schoolplein, duidelijk gemaakt dat ik er niet bij hoorde. Wij kwamen daar oorspronkelijk niet vandaan dus dan “worde ge nooit een Dooiewerdse.” Hoe je hele leven bepaald kan worden door een slecht uitgesproken zin. Terug naar gisteren, horeca-ondernemers vinden het niets, ik voelde me net Bernie Sanders, veel tRump aanhangers in die contreien! Communist noemde ze me. Ik heb een hele mooie reactie gekregen van Nederlands bekendste econoom, maar ook politici reageerden positief. Niet allemaal je hebt der ook politici bij die meteen hun campagne-riedeltje doorsturen. Wie weet heb ik een zaadje geplant kids en is er iemand die hem water geeft. Het gaat namelijk best hard. In mijn directe omgeving zijn al meerdere oud-collega’s ontslagen, 1 van hen werd via whatsapp gevraagd of hij de volgende dag zijn Tesla wilde inleveren bij de dealer. Ik voorzie een stuk minder lunches en vergaderingen. Amerikaanse bedrijven hebben haast. Morgen donderdag, een mooie dag om eens naar mezelf te kijken, mooi weer kids, geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *