Categorieën
Niet gecategoriseerd

10 juni 2024, na covid kregen we de Oekraïense vlaggen, sorry maar ik moet het er nog ff over hebben.

Afgelopen weekend zou de grote wereld vredes conferentie plaatsvinden in Zwitserland. In januari van dit jaar zagen we de eerste berichten hierover al in de kranten. Iedereen, de hele wereld, zou meedoen behalve Rusland want Rusland is de grote agressor. Ik weet niet of u iets heeft gehoord over de grote wereld vredes conferentie die afgelopen weekend heeft plaatsgevonden? Ik niet.

Kheb er wel naar gezocht. Op zowel mainstream als social media, maar niets gevonden. Terwijl er een week geleden nog veel ophef was over het wel of niet gaan van Xi, over het sturen van kame, kam, ka, k, ahhhhh sorry ik krijg die naam niet opgeschreven, over het sturen van die muts die zich vice president van de USA mag noemen.

Ondertussen gaat de oorlog daar gewoon door. Tis moeilijk voor te stellen hoe het er aan toe gaat in Oekraïne maar misschien is het goed om een paar foto’s te laten zien van de huidige recruten die in 3 dagen getraind worden om daarna naar het front te worden gestuurd.

Deze foto’s zijn van een Turks persbureau, de Turken hadden in 2022 al een vredesakkoord gesloten met zowel Oekraïne als Rusland maar die is getorpedeerd door het westen. Op dit moment verliezen tussen de 500 en 2000 soldaten per dag hun leven en wij laten het gebeuren, wij betalen hiervoor.

We kunnen net zoveel geld naar Oekraïne sturen als we willen maar zonder getrainde, fitte soldaten gaat dat niets opleveren. Er wordt gesproken over een genocide in Israël, waarom horen we niets over Oekraïne? Meerdere generaties mannen zijn dood of gevlucht, we moeten ons schamen.

Gisteren sprak ik iemand waar ik veel van hou maar die nog steeds alles maar aanneemt als waar wat in MSM voorbij komt. Dat doet tie vooral omdat dat makkelijk is, dan hoef je niet zelf na te denken en verantwoording te nemen. Als ik vertel dat de Poetin al tientallen keren heeft aangegeven dat hij helemaal niet geïnteresseerd is in het veroveren van meer land, dattie al meer dan genoeg land heeft, dat er geen wereldleider is met meer land dan hij, maar dattie alleen geen westerse kernbommen naast zich wil hebben staan in west-Oekraïne en dat we dat ook afgesproken hadden met elkaar toen de muur viel, dan lijkt het wel of tie water ziet branden. Ik hoop dat de paar lezers die ik heb wel willen blijven onderzoeken. Dat die wel bereid zijn om bovenstaande foto’s van de nieuwe recruten in hun geheugen te griffen. Door te willen geven dat wat daar gebeurt totaal krankjorum is, volledig geschift. Dat dit moet ophouden, niet voor ons maar voor die recruten.

2 reacties op “10 juni 2024, na covid kregen we de Oekraïense vlaggen, sorry maar ik moet het er nog ff over hebben.”

Koert, de claim dat Oekraïne in de lente van 2022 onder druk van het westen de onderhandelingen heeft getorpedeerd is totaal ongefundeerd en wordt door gerenommeerde internationale experts als Russische propaganda geïnterpreteerd. Het is veel complexer en veelomvattender dan wat deze propoganda beweert. Geloof westerse MSM niet, maar geloof Russische staatsmedia ook niet.

Moarn Dennis, gerenommeerde internationale experts? Zijn er nog onafhankelijke experts? Bestaan die? En ja natuurlijk weet ik dat de Russen net zo goed propaganda spuien dan het westen. Maar wij zijn het die niet met de Russen willen praten, de Poetin heeft altijd, en staat nog steeds, open voor onderhandelingen. Dat wij het niet eens zijn met zijn voorwaarden dat snap ik, maar dat we, als navo niet met hem gaan praten is totaal krankjorum. Iedere dag sterven er honderden mannen en vrouwen in deze proxy oorlog, dat is toch absurd Dennis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *