Categorieën
Niet gecategoriseerd

31 mei 2024, wat een gekkenhuis is het wereldwijd.

Ene michelle wu, een democratisch wezen dat zich burgermeester noemt van Boston, vind dat criminelen niet meer veroordeeld moeten worden voor de volgende vergrijpen: diefstal, winkeldiefstal, alcohol bij minderjarigen, drugs, verzet bij arrestatie, en als je een beetje loopt te zieken op straat, disorderly conduct. Vannacht is tRump veroordeeld tot 136 jaar omdat tie teveel “grapping by the pussy” heeft gedaan. Is het gek dat mensen ervan overtuigd zijn dat we in de eindtijd leven?

Wetteloosheid. In Nederland leren, onderwijzers, kinderen op de lagere school wat pijpen is en masturberen. Laten ministers weten dat ze van deur tot deur zullen gaan, van arm tot arm en is dat dikke prima maar als Huig Plug een dickie aanspreekt op doofpot affaires wordt tie in de gevangenis gegooid. Wetteloosheid.

We lezen er niets over maar gisteren heeft xi een overeenkomst met alle 22 Arabische landen gesloten over samenwerking, handel en investeren. Enige voorwaarde was dat ze hun bek houden als China Taiwan overneemt.

The task [for the strikes] is being prepared not by Ukrainian servicemen, but by representatives of NATO countries. Well, representatives of NATO countries, especially in Europe, especially in small countries, they should be aware of what they are playing with. They should remember that this is usually a country with a small territory and a very dense population. They should keep this factor in mind before they talk about striking deep into Russian territory. These are serious things, and we are watching this very closely.”

Dit zei de poetin. Zou dat stuk vreten wat hier minister is van defensie dit ook hebben gelezen? Bij de poetin heb ik nooit het gevoel dattie bluft, of grote woorden gebruikt. Hierboven waarschuwt hij ons heel duidelijk, laten we hopen dat er iemand luistert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *