Categorieën
Niet gecategoriseerd

23 mei 2024, als het goed is was afgelopen nacht mijn laatste op een bank.

Nu ben ik ontzettend dankbaar, zijn de mensen waar ik mag verblijven ware engelen maar ik ben die bank wel zat, kheb geen rug en nek meer over, ouwe man…

Man, man wat gaat er een hoop veranderen. Ik moet bekennen dat het vleermuis jagen niet helemaal mijn ding is.  Vroeg opstaan vind ik niet erg maar een hele nacht wakker blijven is niets voor mij. Ben daarna 2 dagen de weg kwijt, mijn lichaam is helemaal van slag. Ik heb gewoon mijn 7 a 8 uurtjes slaap nodig. Daarnaast voel ik mezelf gewoon geen ecoloog, tis leuk hoor die fladderende beestjes maar om ze nou te gaan tellen? Als ik bedenk hoeveel geld er in de vleermuizentelbranche omgaat dan vraag ik me af of daar niet iets beters mee kan worden gedaan. Het barst van de vleermuizen hier in Fryslan, terwijl het met de weidevogels een stuk minder goed gaat. Maar goed, ik ben geen ecoloog, lijk er niet eens op. Laat ik me er maar niet mee bemoeien.

Maar ik ga dus stoppen met vleermuizen tellen en daarnaast ga ik niet werken waar ik afgelopen zaterdag heb proefgedraaid. Edoch mag ik aanstaande zaterdag wel aan het werk, in een ander restaurantje, in een andere plaats, met andere mensen. Zelf ben ik ook nog wat beduusd, het gaat zo snel allemaal. Maar ik heb er wel zin an! Ik ga er wat van maken, samen met U.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *