Categorieën
Niet gecategoriseerd

29 april 2024, geld is er wel.

Nee, aan geld geen gebrek. Maar zoals ik afgelopen zomer al schreef is geld niet het probleem. Dollars en eurooootjes kan je onbeperkt blijven printen, miljarden, wat zeg ik triljarden als het moet. Nee, de uitdaging is manschappen, das een dingetje. Ik weet dat elensky number 5 zegt dat er nog geen 50.000 doden zijn maar die sprookjes zijn niet vol te houden. Nu er zo’n 600.000 Oekraïense mannen dood zijn begint het, echt, te schuren. Soldaten zijn er nodig om de Russische gehaktmolens te vullen, en een beetje rap.

Iedere dag sterven er honderden jonge mannen in de Donbass en Donetsk, ik volg dat een beetje via Telegram kanalen. Zowel aan Russische als Oekraïense kant offeren mannen zich op. Zonen, neven, vaders, ooms en af en toe een zus of nichtje. De Russen hebben er nog genoeg maar bij elensky is de koek op. Meerdere generaties mannen zijn afgeslacht omdat het westen de poetin wel even zou verslaan. Want dat was het plan, de poetin van de troon stoten, er een westerse marionet neerzetten en dan de oneindige hoeveelheid grondstoffen die Rusland bezit beheren. Daar had Oekraïne zich sinds 2014 op voorbereid, daarom bezat Oekraïne een gigantisch geavanceerd en goed getraind leger. 1 van de best getrainde en modern uitgeruste legers ter wereld. Het westen had zich voorbereid op Regime Change in Rusland. Als een leider van een land ons niet aanstaat dan verwijderen we hem. Maar het gaat niet helemaal zoals gehoopt, of gaat het precies volgens plan?

Tsja, je weet het niet. Wat je wel weet is dat Oekraïense mannen, die naar het westen zijn gevlucht, nu naar Oekraïne moeten om officiële documenten te halen. Dat gaat niet meer via het consulaat in Polen, Duitsland of Nederland. Ik zag een opgewekt verhaal in het ad over Oekraïense mannen die nu vrijwillig naar hun thuisland gaan, vanuit de landen waar ze heen waren gevlucht, omdat ze dan betere kansen hebben in het leger. Omdat ze dan betere kansen hebben de oorlog te overleven, wat een triestheid.

En dit alles gefund met onze belastingcenten, en die van mijn kleinkinderen, die ik nog niet heb. Zeshonderdduizend, 600.000, wat een boel is dat! En we zijn er nog niet, meer oorlogen liggen in het verschiet! Want War is Peace volgens het biden en heksje ursula devies. Amerikaanse soldaten zijn gesignaleerd op eilanden op nog geen 5 km  van de kust van China. TikTok gaat verbannen worden in Amerika, meer sancties gaan volgen. We gaan strijden tegen ‘The Axis of Evil’. Gog en Magog, het staat geschreven, en wij trappen erin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *