Categorieën
Niet gecategoriseerd

24 april 2024, alweer.

Als eerste, Gefeliciteerd Pa! Qua weer kan ik me betere 24 aprils herinneren maar dat doet niets af aan jouw verjaardag.

Wat heel fijn is is dat Lucius er, sinds gisterenavond, is waardoor we met z’n drieen zijn. Vandaar mijn wat verlate stukkie want het spelletje Beverbende kwam op tafel. Wat is dat een geweldig leuk en irritant spel, ik kan het iedereen aanraden. Zelfs als, vanuit mijn jeugd, getraumatiseerde spelletjesspeler vind ik Beverbende echt een heel leuk spel om te spelen, al verlies ik altijd. Lucius ook trouwens, Linn wint meestal. Vraag me niet waarom, het is nou eenmaal zo.

Ik heb gisterenmiddag 4 uur lang online vleermuisles moeten volgen en ik ben er achter dat online les volgen dodelijk is. Ik haak na een poosje af, mijn hersenen disconnecten gewoon. die gaan spontaan wat anders doen terwijl mijn ogen en oren nog steeds het idee hebben dat ze bezig zijn met die les. Nu heb ik dat probleem ook bij fysieke les maar bij online les is er niemand om je bij de les te houden dus gaat het nog harder. De vleermuisleraar die de les geeft is een meester in het nadoen van vleermuizen. Zonder moeite doet tie het natte ploppen van de dwergvleermuis na en dan komt het droge tatatata van de laatvlieger langs. Je kan aan de tonen horen wat een vleermuis aan het doen is. Bij het foerageren plopt een rosse vleermuis anders dan bij gewoon een stukkie vliegen. En al die verschillen in ploppen, van de 4 meest voorkomende vleermuizen, kwamen gisteren voorbij. De vleermuisleraar plopte erop los, 4 uur lang, plopperdeplop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *