Categorieën
Niet gecategoriseerd

16 april 2024, 15 jaar issie ie.

En hij is aangehouden. Terwijl deze 15 jarige jongen op Bishop Mar Mari Emmanuel instak riep hij dat Allah groot is. Het mes werkte, in het begin, alleen niet mee, het zat nog in het handvat. Hierdoor heeft Bishop Mar Mari de aanslag overleeft. De jongen is 15 jaar, ongelooflijk.

Ik volg Bishop Mar Mari al een tijdje via youtube. Deze Bishop ging namelijk niet mee in het narratief tijdens de coronahoax. Hij was tegen de lockdowns, tegen de 100% veilige en effectieve vaxxxen en dan kom je elkaar tegen op je tijdlijn. Zo werkt dat met algoritme’s. Bishop Mar Mari heeft humor, harde humor, hij is voor de duivel niet bang. En zeker niet voor 15 jarige jongetjes. Na de aanval legde hij zijn hand op zijn aanvaller en begon voor de jongen te bidden, terwijl hij gewond was, dat moet je kunnen.

Het is een compleet gestoorde wereld waarin een weer van stal gehaalde oud president, tegenwoordig zelfs lord, voor het congres en op internationale tv, zegt dat een oorlog, waarin honderdduizenden jonge mensen sterven, een goede deal is. Dat we daar als het westen mee door moeten gaan omdat wij er beter van worden. In plaats van dat deze man publiekelijk aan de schandpaal wordt genageld, stapt hij na zijn speech in een privevliegtuig om te zorgen voor nog meer verdeeldheid en onrust.

Bishop Mar Mari begon te bidden voor zijn aanvaller, is er een krachtiger wapen dan dat? Bishop Mar Mari zegt daarnaast dat alleen geloven in zijn Waarheid je zal verlossen. Afgelopen week was ik, samen met Linn, even op de markt hier in de stad, het was er druk met evangelisten. Twee mannen stonden er met een hele kraam gewijd aan Jezus. Een jonge vrouw en man liepen met een bord rond waarop stond dat ze graag voor je wilden bidden. En toen ik even weg was om koffie te halen en weer terug kwam zaten er twee onbekende mannen bij Linn met Jezus Red t-shirt. Linn trekt dat aan, is een gewilde prooi voor de Waarheid. Ik moet afronden, maar hier ben ik nog niet klaar mee. We zijn allemaal zo bezig met de Waarheid maar is die wel zo belangrijk? Bidden voor je aanvaller terwijl die je net heeft neergestoken. Poeh, is er een krachtiger wapen dat dat? Laat ik bidden voor Bishop Mar Mari Emmanuel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *