Categorieën
Niet gecategoriseerd

14 april 2024, 330 drones heeft Iran naar Israel gestuurd.

330 mooi getal! Numerologisch en historisch kan je er van alles uithalen. Het zullen er niet voor niets 330 zijn geweest, niets is toeval. 330 is echt heel erg symbolisch. Helaas weet ik er te weinig van af, maar 330, ik vind dat interessant, leuk om daar eens in te duiken.

99% van de drones zijn door Israel uit de lucht gehaald, das toch wel knap. Er zijn er een paar neergekomen op een legerbasis maar die hebben, bijna, geen schade aangericht, airbase Nevatim is nog fully operational. De mannen die de dienst uitmaken in Israel zijn al uren in overleg over hoe ze op deze aanval gaan reageren. Retaliation noemen ze dat. Probleem alleen is dat, dat wat zich president noemt in Amerika, niet wil dat de Israellieten gaan retaliaten, die wil dat ze op hun handen gaan zitten en afwachten. Das niet echt des Israels, die zijn niet zo van het op hun handen zitten. Volgens hen werkt het niet zo in het Midden-Oosten en moet je geweld met nog meer geweld beantwoorden. Ze hebben al een aantal doelen in het vizier, het nucleare programma van Iran is Israel een doorn in het oog en daar zouden ze graag een eind aan maken. Maar het mag niet van gnoom joe, ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren.

Die ‘330’, dat zit mij echt dwars. Waarom geen 364 of 296? Is het toeval dat het parlements gebouw van Iran 33 ramen heeft? Vast wel. Nou, sorry, maar ik geloof, nogmaals, niet in toeval. Mijn ‘gut-feeling’ zegt me dat, in die 330, veel antwoorden besloten liggen, dat je daaraan kan zien dat het allemaal een spel is, een grotesk en gruwelijk spel, gespeeld door een stelletje fanatische idioten. De kranten in ons landje spreken over meer dan 200 aanvallen vanuit Iran, sorry het waren er precies 330. Maar maak je geen zorgen, het is niet de bedoeling dat wij, het gewone volk, ons bezig gaan houden met wat er om ons heen gebeurt. Details zijn niet belangrijk, wat wij u vertellen is voor 100% veilig en effectief, hier is uw prikkie, loop nu aub door, een bijsluiter hebben we niet.

6 reacties op “14 april 2024, 330 drones heeft Iran naar Israel gestuurd.”

11 mei – Keizer Constantijn I herdoopt tijdens een plechtigheid in het Hippodroom, het vroegere Byzantium tot Nova Roma (“Nieuw Rome”). De hoofdstad wordt later bekend als Konstantinoupolis (Constantinopel).

Het waren er 331 in totaal, en niet alleen drones, ook kruisraketten en BM’s. Nevatim werd geraakt door een MCBM. Dus spaar je de moeite om het uit te zoeken.

Ik denk niet dat die drones met het Iron Dome systeem neergehaald zijn. Vermoedelijk met goedkopere Air to Air raketten en boordgeschut en geschut vanaf de grond. Kruisraketten en MRBMs vnl door Arrow systemen en Aegis systemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *