Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 april 2024, en nu verslaap ik me!

Gisteren lag mijn website er echt volledig uit, Dat was voor het eerst in 4 jaar, ik had dat nog nooit meegemaakt, maar voor alles is een eerste x, zo zie je maar. En vandaag verslaap ik me, word ik pas om kwart over 7 wakker. Ik zit in een stukkies crisis, tis niet anders.

Maar gelukkig was het gisteren wel de wamste 6 april ooit volgens het AD! En die heb ik mogen overleven, ik ben een bofkontje. Verder ga ik het er maar niet over hebben, tis te belachelijk voor woorden dat journalisten dit soort onzin opschrijven. Ik ben bezig met mijn op 1 na laatste weekend als cheffie voor de ontheemden en probeer ondertussen alles te weten te komen over de vleermuis en de gierzwaluw. Ik moet straks zo’n expert worden dat ik van een afstandje het verschil kan zien tussen een gewone dwergvleermuis en een kleine dwergvleermuis, dat gaat met mijn ogen een dingetje worden.

Maar je schijnt het ook te kunnen horen en daar ga ik voor. Aan mijn oren mankeert niets, het zijn mijn ogen die het steeds verder laten afweten. Afgelopen vrijdag heb ik mijn vleermuis detector mogen ontvangen samen met opname apparatuur, ik kan aan de slag. Vleermuizen doen zelf tenslotte ook alles op hun gehoor, ik neem dat over, de vleermuis man, batman, hmmmppfff die bestaat al.

Goed, sorry, een beetje een snel stukkie, ik moet er vandoor. Hele fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *