Categorieën
Niet gecategoriseerd

17 maart 2024, gisteren was het 780 jaar geleden dat de slachting bij Montsegur plaatsvond.

Ruim 240 mannen, vrouwen en kinderen die verplicht werden het vuur in te lopen. En is het 55 jaar geleden dat de slachting bij My Lai door een paar Amerikanen werd uitgevoerd. 504 mannen, vrouwen en kinderen vonden daarbij de dood en net als 725 jaar daarvoor zijn de daders niet bestraft, mochten ze van Nixon gewoon vrij rond blijven lopen, das toch wel wat…

Afgelopen week vond er een slachting plaats op de grens tussen Rusland en Oekraine. Ik lees berichten dat er meer dan 2000 soldaten betrokken zijn geweest bij de pogingen van de Navo om Belgorod aan te vallen. Reuters berichtte er een paar dagen geleden nog over maar nu is het al een tijdje stil. Van de 2000 soldaten schijnen er niet veel over te zijn, 46 tanks zijn vernietigd, helikopters, afweergeschud en vele andere voertuigen zijn verloren gegaan. Het lastige is dat de westerse media niet praat of schrijft over verliezen. Als je de kranten hier moet geloven is de poetin allang afgeschreven en staan zijn opvolgers klaar om zich over te geven aan Elensky number 5. Verliezen is voor losers, daar doet het westen niet aan.

De Amerikanen drukken wel hun snor, daar zijn ze meester in btw! En ondertussen blijven ze, gewoon met hun grote mond, blaten dat alles GREAT gaat. De oorlog in Oekraine is al ruim een half jaar verloren en toch blijven er jonge mensen doodgaan voor niets. En wij laten al deze ellende toe, betalen ervoor met onze belastingcenten. Slachtingen mogen van ons, gewoon, plaatsvinden zolang we er maar niet teveel over horen, zolang het een ver van mijn bed show blijft. Het was een Amerikaanse soldaat die de slachting in My Lai stopte, een gunner die langskwam in een helikopter en besloot zijn collega’s niet te steunen in het afmaken van de lokale bevolking. Hugh heette de gunner, Hugh was hij.

Wie gaat de slachting in Okraine stoppen? Welke grote man of vrouw staat op en maakt een einde aan de waanzin? Na Montsegur vonden er nog veel meer slachtingen plaats tot in 1321 de laatste Cathaar naar de brandstapel werd gebracht. Zover zal het met de Oekrainers hopelijk niet gaan al zal het de machthebbers, die hierachter zitten, een rotzorg zijn. 1, 100 of 1000 doden, het ruimt lekker op. Minder mensen op de wereld is noodzakelijk voor het klimaat! Stop CO2, meer lhbtqirstuvw, dood aan de koeien, meer zonnepanelen op vruchtbare grond en windmolens in zee, met macronnetje vechten tegen de Russen, from the river to the sea, f*ck Taiwan. Hoelang nog Heer….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *