Categorieën
Niet gecategoriseerd

15 maart 2024, dat was genieten gisteren!

Wat een heerlijk weer, al regent het op dit moment weer ouderwets. Maar ik heb de lente opgeslagen, staat weer in mijn geheugen gegrift, zit weer diep in mijn cellen verstopt, ik voel de zon broeien, lekker hoor.

Linn, Sam en ik waren gisteren weer op pad en zoals zo vaak hebben we het einddoel niet gehaald. We wilden naar Duitsland, inkopen doen maar de trein reed niet. Toch hebben we een geweldige dag gehad, niets om over te klagen. Dat de reis belangrijker is dan het einddoel staat voor ons vast, concludeerden we aan het einde van de dag, zolang je er maar van geniet dat je mag zijn. Dat je mag zijn zonder afleiding, met alles om je heen. De bomen, de grond, het stromende water en Sam die Sam is.

Genoeg gezwijmeld, ik heb de dag afgesloten met de online introductie van mijn nieuwe baan als vleermuis, huismus en gierzwaluw onderzoeker. 1 van de eigenaren van het bedrijf heeft een langere baard dan moi dus dat komt helemaal goed! Baarden groeten elkaar op straat, hebben respect voor elkaar, voelen meteen een band. Het was een spontane en informatieve online introductiemeeting, dinsdag de eerste echte les. Ik vind het best wel spannend, het is een hele nieuwe wereld. Maar om als je werk de zon te mogen zien opkomen is goud waard.

Nog even genieten van de overvloed die wij, vaak, zo slecht weten te waarderen. Nu weet ik dat ik als onheilsprofeet net zo min succesvol ben als in het bereiken van mijn doelen maar de bubbel staat op springen. Onze westerse suprematie gaat ten onder aan leugens en bedrog. Niet gekozen leiders strooien met niet bestaande eurooootjes om wapens te kopen die nog niet zijn gemaakt of klimaten te redden die er niet zijn. Ik kom niet verder met dit stukkie, ik ga vandaag nog even genieten, fijne dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *