Categorieën
Niet gecategoriseerd

18 februari 2024, tis al 7.30.

Dat ga ik niet redden met mijn stukkie. Linn was gisteren op pad met Sam en pas errug laat thuis. En dan lig ik toch onbewust op Sam te wachten. Tis een raar idee dat hij niet naast me ligt maar ik weet ook dat als ie thuis komt hij boven op me zal springen en dat ik dan sws wakker zal worden. Daar bereid ik me dan liever op voor waardoor ik veel later wakker ben dan normaal, een kort stukkie dus.

Gisterenavond wel veel nagedacht over waar dit stukkie over zou moeten gaan, daar had ik tenslotte de tijd voor. Als ik titels zou gebruiken dan zou verwarring een goede zijn. Niet om mij heen maar vooral in mezelf en daar moet ik wat mee. Het komt vooral neer op keuzes maken, er echt voor gaan, mezelf niet laten leiden door angst of onzekerheid. Echt kiezen voor God, voor Jezus of blijven zoeken naar antwoorden die ik toch niet ga vinden. Daar ben ik namelijk best goed in, in mezelf bezig houden met semi-intelligente vragen om maar niet te hoeven kiezen. En daar moet ik mee ophouden anders heb je kans dat iemand anders voor mij gaat kiezen en dat zou jammer zijn. Vandaag een drukke dag, genoeg tijd om er tijdens het koken mee bezig te zijn. Ik ga mijn best doen, fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *