Categorieën
Niet gecategoriseerd

6 februari 2024, Heb ik het wel eens gehad over de man?

Je weet wel van die wezens op 2 benen met een heeeeeel klein beentje daar tussen? Je hebt ook vrouwen rondlopen, die missen dat beentje maar helaas hebben, veel vrouwen, tegenwoordig wel meer ballen dan de gemiddelde man. Man, man wat is het triest gesteld met de mannen in Nederland, hopeloos, ik kan er niets anders van maken.

Maar het is ook niet makkelijk om man te zijn in Nederland. Je mag eigenlijk niet meer man zijn he, als je je mannelijk opsteld dan heb je een probleem in onze gefeminiseerde wereld. Op onze scholen maken we geen mannen meer, jongetjes worden verplicht om met poppen te spelen door de kinderjuf, ik schreef daar deze zomer al over, mannen worden niet meer gemaakt. Je kan je afvragen of het erg is. Zou de wereld niet beter af zijn zonder dat machogedrag? En nu ga ik me op glad ijs begeven maar ach dat kan ik er wel bij hebben. Volgens een gezamelijke kennis van Linn en mij haat ik vrouwen sws dus wat maakt het uit. Ik ben ervan overtuigd dat in een wereld met vrouwen aan de macht er alleen maar oorlog zou zijn en wij als mens allang waren uitgestorven. Sorry dames, jullie zijn krengen.

Het grootste probleem van gelijkheid tussen mannen en vrouwen is dat vrouwen totaal geen humor hebben, geen relativeringsvermogen, geen ‘laat maar gaan’ mentaliteit. Dat ze ontzettend haatdragend zijn, alles persoonlijk opnemen en niet kunnen zeggen: “ach man zand erover, laten we een biertje drinken.” Dus wat krijg je? Wat hebben wij mannen gedaan om toch met ze te kunnen werken? We zijn mietjes geworden, mannen zonder ballen, continu bezig met onszelf te corrigeren, op mij na dan. Ik haat ze toch:-)

Gaat me vast weer een paar lezeressen kosten dit stukkie, ach, dat moet dan maar. Volgens wordpress worden het er toch steeds minder, wat dan wel weer raar is aangezien er elke week wel mensen bijkomen die zich abonneren om mijn stukkie te kunnen lezen, maar ja, het zij zo. Ik moet het kwijt, tis vroeg en wat maakt het uit.

Mannen en vrouwen, volgens mij is er een wezenlijk verschil en zouden we dat moeten koesteren. Is de mooiste beleving op aarde het krijgen van kinderen (al vind ik persoonlijk dat wij mannen niets te zoeken hebben bij een bevalling maar daarover later meer) en aangezien wij mannen dat (nog) niet kunnen zouden vrouwen zich daarop moeten concentreren. Zou dat de belangrijkste taak moeten zijn voor vrouwen en zouden we onze samenleving daarop moeten inrichten. En dat betekend niet dat we vrouwen weer aan de ketting moeten leggen bij het aanrecht want koken kunnen de meeste vrouwen toch niet meer, maar wel dat het krijgen van kinderen en het zorgen voor, en opvoeden van je kinderen weer gezien gaat worden als een prachtig vak, iets waar geen geld tegenop kan, waar God ons man en vrouw voor heeft gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *