Categorieën
Niet gecategoriseerd

11 januari 2024, of ik er niet moe van word.

Van elke dag een stukkie schrijven over hoe slecht het gaat in de wereld terwijl het, hier, helemaal niet slecht gaat. De regering blijft met geld smijten, bedrijven geven record bedragen uit om hun personeel te houden, personeel is sws niet aan te slepen. Al die tekorten waar ik het wel eens over heb gehad blijven uit, alles is volop te krijgen, misschien wat duurder dan 4 jaar geleden maar het is er nog. Wat er om ons heen gebeurt lijkt wel geen invloed te hebben op ons landje, het gaat hartstikke goed in Nederland, ik denk niet dat we ooit zo rijk zijn geweest met z’n allen.

Vanmorgen dacht ik daarover na, wordt ik er wel eens moe van. Nee, niet echt. Kheb eigenlijk vaak zin om zo rond een uur of 18.00 nog een stukkie te schrijven maar dat vind ik weer wat overdreven, 1 x per dag gezemel over hoe slecht, ik denk, dat het gaat, is wel genoeg, toch?

Nee, moe wordt ik van de leugens in MSM. Het is echt ongelooflijk wat een BS er door journalisten wordt verzonnen. Ik ga het hier nu niet herhalen, dat doe ik al vaak genoeg, maar tis van een niveau, verschrikkelijk. Het enige waar ik nog een beetje met plezier naar kan luisteren, en van kan genieten, is sport. Al mis ik de Russen bij het schaatsen, die kan je er goed bij hebben!

Nee, ik word er niet moe van, ook niet teleurgesteld, of verdrietig, ik blijf het leuk vinden om als ik wakker word met mijn duffe kop ff een stukkie in elkaar te flansen. Het zal wel een afwijking zijn, het stelt allemaal niet zoveel voor, ik ga gewoon nog ff door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *