Categorieën
Niet gecategoriseerd

10 januari 2024, zo, eerste dag van mijn mini-vakantie.

En meteen maar uitgeslapen! Lekker hoor 4 dagen werken, maar volgens mij is het nog teveel. Om een goede balans tussen prive en werk te verkrijgen moet je, volgens mij, naar nog minder dagen werken. Zeker als je jong bent, er is zoveel meer te doen dan werken, werken is zonde van je tijd.

Hahahaha, ben benieuwd of ik weer van alles over mij heen krijg. Nee dat zal wel niet, werken is niet zo’n heftig onderwerp als virussen of ziek zijn. Ik ben ervan overtuigd dat ik weer een aantal mensen flink tegen de schenen heb geschopt met mijn ‘virussen bestaan niet’ en ‘veel ziektes zijn aanstellerij’, dat zijn geen populaire uitspraken. Ik ben er echt van overtuigd dat wij onszelf zowel ziek als beter kunnen maken. En daarnaast hebben we gelukkig nog een voedingsindustrie en een pharma die meehelpen om ons ziek te maken, want aan zieken kan je wat verdienen, lang leven ziek zijn.

Tis ook ongelooflijk wat voor een kuddedier de mens is. Ik zit nu natuurlijk 4 dagen per week in de trein met een heleboel andere mensen. En dat gedrag van al die mensen is zo triest. Iedereen zit ten eerste naar zijn of haar telefoon te staren, tis echt onbeschrijfelijk maar het is echt waar. Wat een stompzinnig gezicht is dat toch al die mensen, in zo’n trein, die voorovergebogen naar dat ding aan het kijken zijn. Contact leggen met iemand is not done, we zijn bezig in ons eigen wereldje, fuck de rest.

En dan als we bij een station aankomen dan schrikken de mensen op. En als dan 1 iemand opstaat dan staat de rest ook op. Al duurt het nog best lang voordat de trein stilstaat. En dan staan al die mensen daar in het gangpad te staan, sommigen gaan dan maar weer even zitten als ze doorhebben dat het nog wel even gaat duren maar de meeste blijven staan want anders moeten ze weer naast iemand anders gaan zitten en dan moet je weer contact maken en das toch wel heel vervelend. Het is een fascinerend gezicht, mensen in een trein….

Één reactie op “10 januari 2024, zo, eerste dag van mijn mini-vakantie.”

Mee eens genoeg is genoeg.
GOD heeft ons niet op de wereld gezet om te werken werken werken, maar leven leven leven.

We zouden moeten werken voor wat we zelf niet hebben en de rest de tijd door brengen met elkaar en genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *